ΑΜΥΝΑ

Απρογραμμάτιστες επισκέψεις του Α/ΓΕΣ σε μονάδες υψηλής ετοιμότητας στην Αττική

του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη - Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου 2019, 20:00 / Ανανεώθηκε 9 Ιανουαρίου 2019, 20:40
Απρογραμμάτιστες επισκέψεις του Α/ΓΕΣ σε μονάδες υψηλής ετοιμότητας στην Αττική
Facebook Twitter Whatsapp

Απρογραμμάτιστες επισκέψεις σε μονάδες υψηλής ετοιμότητας της Αττικής, οι οποίες είχαν αποκλειστεί λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και του χιονιά πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ο Αρχηγός επισκέφτηκε την Πυροβολαρχία “HAWK” που εδρεύει στο Βαρνάβα Αττικής και ανήκει στη δύναμη της 180ης Μοίρας Κατευθυνομένων Βλημάτων “HAWK”, καθώς και το 575 Τάγμα Πεζοναυτών (575 ΤΠΝ), που εδρεύει στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ), στον Αυλώνα Αττικής.

Όπως σημειώνεται από το ΓΕΣ «Σκοπός της έκτακτης επίσκεψης του Αρχηγού ήταν, να διαπιστώσει την κατάσταση Μονάδων υψηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας, οι οποίες αποκλείστηκαν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που δημιουργήθηκαν από την πυκνή χιονόπτωση. Διαπιστώθηκε η άμεση αντίδραση του προσωπικού».

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα από το ΓΕΣ, εμφανίζεται ο Αρχηγός να φορά… τζάκετ, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο γι’ αυτόν, οπότε η κατάσταση (του καιρού) κρίνεται ως «αρκετά σοβαρή».