ΑΜΥΝΑ

Εκπαίδευση και κοινωνική προσφορά για το Στρατό στη διάρκεια της κακοκαιρίας

του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη - Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου 2019, 17:00 / Ανανεώθηκε 11 Ιανουαρίου 2019, 17:03
Εκπαίδευση και κοινωνική προσφορά για το Στρατό στη διάρκεια της κακοκαιρίας
Facebook Twitter Whatsapp

 Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν επηρέασαν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Εκπαίδευση και κοινωνική προσφορά για την αποκατάσταση κυρίως της κυκλοφορίας στις περιοχές που είχαν προβλήματα λόγω της προσφάτου κακοκαιρίας φαίνεται πως πάνε παρέα στον Ελληνικό Στρατό.

Αυτό το λέμε με την ευκαιρία της σημερινής δημοσιοποιήσεως από το ΓΕΣ μιας σειράς εντυπωσιακών φωτογραφιών τόσο από την εκπαίδευση του προσωπική όσο και από της δράσεις του στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, που φαίνεται πως πάνε παράλληλα για το προσωπικό του, που συνεχίζονται ταυτόχρονα και ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών. Έτσι όπως πρέπει άλλωστε. 

«Ο Στρατός Ξηράς τις τελευταίες ημέρες, διέθεσε προσωπικό και μέσα για την αποκατάσταση περιοχών που είχαν πληγεί από τον χιονιά και τα ακραία 
καιρικά φαινόμενα» σημειώνεται από το ΓΕΣ. Να προσθέσουμε εμείς ότι διατέθηκαν περίπου 50 μηχανήματα Μηχανικού διαφόρων τύπων στη διάθεση των Νομαρχιών και των Περιφερειών που υπήρχαν προβλήματα από την κακοκαιρία και σε συντονισμό μαζί με τους αρμόδιους φορείς, υλοποίησαν το έργο που έπρεπε επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

Και συνεχίζει το σχετικό ενημερωτικό του ΓΕΣ: «Παράλληλα, η εκπαίδευση συνεχίστηκε σε κάθε μεριά της Ελλάδας, με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες να μην αποτελούν τροχοπέδη για το προσωπικό μας, αλλά κίνητρο για την καταβολή μεγαλύτερης προσπάθειας».