ΑΜΥΝΑ

Αλλαγή Διοικήσεως στην Ταξιαρχία Διαβιβάσεων του Γ’ΣΣ/NRDC-GR

του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη - Δημοσίευση 18 Μαρτίου 2019, 19:00 / Ανανεώθηκε 18 Μαρτίου 2019, 19:52
Αλλαγή Διοικήσεως στην Ταξιαρχία Διαβιβάσεων του Γ’ΣΣ/NRDC-GR
Facebook Twitter Whatsapp

Στον νεοπροαχθέντα Ταξίαρχο Γεώργιο Καπνάκη η διοίκηση του σχηματισμού

Ένας από τους πιο «ευαίσθητους» σχηματισμούς του Ελληνικού Στρατού, με διπλό «καπέλλο» και αποστολή, τόσο σε εθνικό επίεδο όσο και σε αντίστοιχο ΝΑΤΟϊκό επίπεδο, η Ταξιαρχία Διαβιβάσεων του Γ’Σώματος Στρατού/NRDC-GR άλλαξε σελίδα και…Διοικητή!

Ο μέχρι σήμερα Διοικητής Υποστράτηγος Νικόλαος Φανιός (της Τάξεως ΣΣΕ-1988) ο οποίος αποστρατεύτηκε κατά τις πρόσφατες κρίσεις στο Στρατό, παρέδωσε τη Διοίκηση του σχηματισμού στον μέχρι πρότινος υποδιοικητή του και στενότερο συνεργάτη του, τον νεοπροαχθέντα Ταξίαρχο Γεώργιο Καπνάκη (Τάξεως ΣΣΕ-1989).

Ο πρώην πλέον Διοικητής, εξαίρετος αξιωματικός και Κύριος, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει σχεδόν επί τριετία και (πετυχημένος) Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ υπό τις διαταγές δύο Αρχηγών (των Στρατηγών Β.Τελλίδη και Αλκ.Στεφανή) έγραψε λίγο μετά την τελετή στον προσωπικό του «τοίχο» στο facebook.

«Παρέδωσα σήμερα με τιμή και υπερηφάνεια τα καθήκοντα τα οποία μου εμπιστεύθηκε η Πατρίδα.

Παρέδωσα ΑΚΕΡΑΙΟ ότι παρέλαβα, χωρίς καμία απώλεια υλικού ή μέσων και κυρίως χωρίς καμία απώλεια στο προσωπικό που είχα την τιμή να διοικώ.

Παρέδωσα τα άριστα αποτελέσματα των απαιτητικών εθνικών και διεθνών αξιολογήσεων.

Από το 1984 έζησα εντός του Μεγαλείου του Ελληνικού Στρατού, που βασίζεται στις αρχές, τις αξίες, τα ιδανικά που πρεσβεύει και προπαντός στο προσωπικό του, άνδρες και γυναίκες, που καθημερινά εκτελούν την Αποστολή τους.

Ένα Μεγαλείο το οποίο είχα την τιμή να συντελέσω στην περαιτέρω ανάδειξή του από την προηγούμενη θέση μου ως Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Η θετική αύρα όλων όσων συνεργάσθηκα, όλα αυτά τα χρόνια θα με συνοδεύει και στον πολιτικό μου βίο.

Αποχωρώ από τις τάξεις του Ενεργού Στρατού Υπερήφανος. 

Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στο προσωπικό μας, κάθε επιτυχία στον Στρατό μας».

Καλή συνέχεια και καλός πολίτης στη νέα του ζωή και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στο νέο Διοικητή της Ταξιαρχίας Διαβιβάσεων.