ΑΜΥΝΑ

Στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ιλίου βρέθηκαν σήμερα ο Π. Ρήγας και ο Αντιστράτηγος Γ. Καμπάς

του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη - Δημοσίευση 2 Απριλίου 2019, 17:00 / Ανανεώθηκε 2 Απριλίου 2019, 17:17
Στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ιλίου βρέθηκαν σήμερα ο Π. Ρήγας και ο Αντιστράτηγος Γ. Καμπάς
Facebook Twitter Whatsapp

Στη διάρκεια της επισκέψεως του Π.Ρήγα, ο ΑΝΥΕΘΑ είχε συνάντηση με τη διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου και συνομίλησε με μαθητές.

Ενημερωτική επίσκεψη στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ιλίου, όπου το Μηχανικό του Στρατού Ξηράς έχει αναλάβει τις εργασίες συντηρήσεως και ανακατασκευής των υποδομών των κτηρίων, βρέθηκαν σήμερα το πρωί ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης Παναγιώτης Ρήγας, μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, ο οποίος τον συνόδευε κατά την εκεί επίσκεψή του.

Οι εργασίες αυτές, που πραγματοποιούνται από κλιμάκιο του «γειτονικού» 725 Τάγματος Μηχανικού, το οποίο εδρεύει στο Στρατόπεδο «Λοχαγού Καποτά» στα Νέα Λιόσια, ξεκίνησαν από τους χώρους υγιεινής, ενώ η δεύτερη και τρίτη φάση περιλαμβάνει τους ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του σχολείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της επισκέψεως του Π.Ρήγα, ο ΑΝΥΕΘΑ είχε συνάντηση με τη διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου και συνομίλησε με μαθητές. «Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν, όχι μόνο όταν υπάρχουν έκτακτες ανάγκες, όπως οι φυσικές καταστροφές, αλλά και όταν τις καλούν να έχουν τη δική τους συμβολή με τα μέσα και το προσωπικό που διαθέτουν, εκεί που υπάρχει ανάγκη» τόνισε χαρακτηριστικώς.