ΑΜΥΝΑ

«Στρατιωτικό καψόνι» από τον ΑΝΥΕΘΑ που επισκέφτηκε…Σαββατιάτικα την έδρα της 9ης Μ/Π ΤΑΞ στην Κοζάνη

του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη - Δημοσίευση 19 Μαΐου 2019, 23:00 / Ανανεώθηκε 19 Μαΐου 2019, 16:33
«Στρατιωτικό καψόνι» από τον ΑΝΥΕΘΑ που επισκέφτηκε…Σαββατιάτικα την έδρα της 9ης Μ/Π ΤΑΞ στην Κοζάνη
Facebook Twitter Whatsapp

Τον ΑΝΥΕΘΑ υποδέχθηκες ο Διοικητής της Ταξίαρχος Παναγιώτης Καρατζάς

Την 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού, που φέρει τον τιμητικό τίτλο «Αδριανούπολη», επισκέφτηκε χθες ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Ρήγας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά.

Η επίσκεψη του ΑΝΥΕΘΑ και του Α/ΓΕΣ πραγματοποιήθηκε στην έδρα του σχηματισμού, στην Κοζάνη, και εκεί τους υποδέχτηκε ο Διοικητής της Ταξίαρχος Παναγιώτης Καρατζάς. 

Αν σκεφτόσαστε μήπως έγινε κάτι «έκτακτο» και επισκέφτηκε Σαββατιάτικα ο ΑΝΥΕΘΑ την έδρα του σχηματισμού όπου τον υποδέχτηκαν ο διοικητής, οι επιτελείς του, άγημα ολόκληρο, μουσική κλπ., όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο, και μίλησε στο προσωπικό, η απάντηση είναι μονολεκτική: «ΟΧΙ». Και ευτυχώς θα προσθέταμε εμείς.

«Απλώς» στην πόλη βρέθηκε ο κ.Πρωθυπουργός για προεκλογική ομιλία και ο ΑΝΥΕΘΑ – προφανώς – τον συνόδευε και – πάλι προφανώς – θα σκέφτηκε «αφού είμαι εδώ δεν πάω να μιλήσω και εγώ στους στρατιωτικούς;» με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να τρέχουν για ταρατατζούμ Σαββατιάτικα, όπως μας καταγγέλθηκε από υποστάντα το σχετικό υπουργικό «στρατιωτικό καψόνι» άνευ ουσιαστικού λόγου.