ΑΜΥΝΑ

Γκίκας: Δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός αλλά ετοιμότητα και επαγρύπνηση

του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη - Δημοσίευση 21 Μαΐου 2019, 21:00 / Ανανεώθηκε 21 Μαΐου 2019, 21:05
Γκίκας: Δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός αλλά ετοιμότητα και επαγρύπνηση
Facebook Twitter Whatsapp

«Τιμήσαμε και φέτος με τον προσήκοντα τρόπο την 155η Επέτειο από την Ένωση της Επτανήσου με την μητέρα Ελλάδα»

Η 155η επέτειος της ενώσεως της Επτανήσου με την Ελλάδα γιορτάστηκε σήμερα με την πρέπουσα επισημότητα στην Κέρκυρα, όπου την παράσταση «έκλεψε» το αεροσκάφος επιδείξεως F-16C Block.52+ της «Ομάδας ΖΕΥΣ» της 115 Πτέρυγος Μάχης, που εντυπωσίασε τους χιλιάδες Κερκυραίους και επισκέπτες του νησιού που παρακολούθησαν την παρέλαση και την αεροπορική επίδειξη.

Μάλιστα ο τέως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κερκύρας Αρχιπλοίαρχος ε.α. του ΠΝ Στέφανος Γκίκας ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την επίδειξη στον «τοίχο» του στο facebook, όπου έγραψε τα εξής:

«Τιμήσαμε και φέτος με τον προσήκοντα τρόπο την 155η Επέτειο από την Ένωση της Επτανήσου με την μητέρα Ελλάδα. Λαμπρή η παρέλαση, απίθανη η επίδειξη του αεροσκάφους F 16 Ζεύς, εξαιρετική η ομιλία για τον πανηγυρικό της ημέρας από τον καθηγητή κ. Μεταξά. Στις δηλώσεις μου τόνισα ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός αλλά ετοιμότητα και επαγρύπνιση διότι η χώρα βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη καμπή και στα Εθνικά ζητήματα, αλλά και στην οικονομία...

Χρόνια Πολλά! Ιδιαίτερα σε όσες και όσους εορτάζουν!»