ΑΜΥΝΑ

Στρατηγός Μ. Κωσταράκος: «Η αποτροπή μας είναι στη θέση της γιατί έχουμε Ένοπλες Δυνάμεις που την υλοποιούν»

του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη - Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου 2018, 15:54 / Ανανεώθηκε 18 Οκτωβρίου 2018, 13:56
Στρατηγός Μ. Κωσταράκος: «Η αποτροπή μας είναι στη θέση της γιατί έχουμε Ένοπλες Δυνάμεις που την υλοποιούν»
Facebook Twitter Whatsapp

Με αφορμή την άσκηση «Παρμενίων – 2018»

Τα συγχαρητήριά του προς το σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, που συμμετείχε στη διεξαγωγή της μεγάλης διακλαδικής ασκήσεως «Παρμενίων – 2018», που ολοκληρώθηκε στον Έβρο, απηύθηνε ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (EUMC) και πρώην – επίτιμος πλέον – Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, με ανάρτησή του πριν από λίγη ώρα στη σελίδα του στο facebook.

Ο Πρόεδρος, μάλιστα, της EUMC σημείωσε με έμφαση ότι «Η αποτροπή μας είναι στη θέση της γιατί έχουμε ένοπλες δυνάμεις που την υλοποιούν».

«Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που συμμετείχε σε όλες τις φάσεις της Άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ. Όσοι έχουν μετάσχει σε τέτοιες ασκήσεις, από οποιαδήποτε θέση, ξέρουν ότι είναι μια σημαντική δοκιμασία για το προσωπικό και το υλικό που απαιτεί δυνάμεις, θέληση, ηθικό και σημαντική προετοιμασία για να είναι πετυχημένη. Και αυτό, και αυτή τη χρονιά αποδείχτηκε περίτρανα. Η αποτροπή μας είναι στη θέση της γιατι εχουμε Ένοπλες Δυνάμεις που την υλοποιούν. Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο!», αναφέρει στο μήνυμά του.