current views are: 13

17 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση13:52

Παροχή διαδικτύου σε όλα τα απομακρυσμένα φυλάκια του Ελληνικού Στρατού

Ο Ελληνικός Στρατός κάνει τεράστια άλματα προσαρμογής στις απαιτήσεις της εποχής μας

Δημοσίευση 13:52’

Ο Ελληνικός Στρατός κάνει τεράστια άλματα προσαρμογής στις απαιτήσεις της εποχής μας

Με πολύ γρήγορα βήματα φαίνεται ότι ο Ελληνικός Στρατός κάνει τεράστια άλματα προσαρμογής στις απαιτήσεις της εποχής μας, όπου το διαδίκτυο είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένο πλέον με τη ζωή όλων μας. Και όταν λέμε «όλων μας» συμπεριλαμβάνονται ασφαλώς και όλοι και όλες όσοι υπηρετούν στα προκεχωρημένα ακριτικά και απομακρυσμένα στρατιωτικά φυλάκια του ΕΣ τόσο στον ηπειρωτικό χώρο, όσο και στον αντίστοιχο νησιωτικό του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων.

«Αναγνωρίζοντας τη θεμελιώδη σημασία της ανάγκης για επικοινωνία στις μέρες μας, μεριμνήσαμε εντός του 2018, ώστε να καλύψουμε με σύνδεση στο διαδίκτυο, ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα μας φυλάκια! Γιατί το προσωπικό μας το αξίζει!» σημειώνει στο μήνυμά του το ΓΕΣ που συνοδεύει ένα όμορφο (και επικοινωνιακό) μικρής διάρκειας βίντεο που παρουσιάζει το ότι τώρα πλέον όλα τα απομακρυσμένα φυλάκια έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο και δεν είναι πλέον αποκομμένοι «από τον έξω κόσμο».

«Υπό τη συνοδεία της μουσικής του ελληνικού συγκροτήματος C:Real, σας παρουσιάζουμε μία ιστορία ανάμεσα σε ένα στρατιώτη μας που υπηρετεί τη θητεία του σε απομακρυσμένο φυλάκιο και της κοπέλας του που βρίσκεται σε μεγάλο αστικό κέντρο» καταλήγει το σχετικό ενημερωτικό του ΓΕΣ.


σχετικα αρθρα