ΠΕΡΙ ΓΕΥΣΕΩΝ... ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Το φαγητό και η τεχνολογία φροντίζουν να μας χορτάσουν

Δημοσίευση 1 Ιουνίου 2018, 12:15 / Ανανεώθηκε 6 Ιουνίου 2018, 13:36
Το φαγητό και η τεχνολογία φροντίζουν να μας χορτάσουν
Facebook Twitter Whatsapp

Η σκέψη του “τι θα φάμε σήμερα” γυρνάει γύρω από το μυαλό μας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι Έλληνες έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση με το φαΐ. Μας αρέσει και το απολαμβάνουμε.

Το φαγητό τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι είναι ένα πάντα ένα θέμα συζήτησης. Τόσο μεταξύ των μελών της οικογένειας όσο και των συναδέλφων. 
Η σκέψη του “τι θα φάμε σήμερα” γυρνάει γύρω από το μυαλό μας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι Έλληνες έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση με το φαΐ. Μας αρέσει και το απολαμβάνουμε.

Στην καθημερινότητα βέβαια, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε όχι μόνο να σκεφτούμε τι θα μαγειρέψουμε αλλά αν τελικά θα μαγειρέψουμε ή θα πάρουμε φαγητό απ’ έξω. Επιλογές υπάρχουν φυσικά, πολλές. Αφού με την τεχνολογία, όλοι μπορούν να παραγγείλουν online. Το θέμα είναι όμως να εμπιστευόμαστε το site απ’ όπου παραγγέλνουμε και να ξέρουμε ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα φαγητά είναι φρέσκα.

Το Forky είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα που διαφέρει από τα παραδοσιακούς τρόπους που παραγγέλνουμε φαγητό. Αρχικά έχει διαφορετικό μενού κάθε μέρα και ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα πιάτα ημέρας τα οποία χωρίζονται σε 3 κατηγορίες (classic, light & popular) και φυσικά σε κάθε πιάτο αναγράφονται από δίπλα, οι θερμίδες του.

Οπότε με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να σκέφτεται κανείς τι θα παραγγείλει. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να κάνει εγγραφή στην υπηρεσία και στη συνέχεια να δει μέσα από το χάρτη τις περιοχές τις οποίες εξυπηρετεί η υπηρεσία για να δει αν υποστηρίζεται στην περιοχή του. Μετά με μερικά κλικ, το φαγητό του, θα είναι στο σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά. 

Οι επιλογές κάθε μέρα, φροντίζουν για την σωστή και ισορροπημένη διατροφή του πελάτη και όλες οι συνταγές που ετοιμάζουν οι chefs, είναι από αγνά και φρέσκα υλικά.

 

Αν θέλει ο χρήστης μπορεί να κάνει εγγραφή και στο mail της υπηρεσίας όπου μέσα από εκεί θα μαθαίνει πρώτος το μενού της ημέρας και θα αποφασίζει τι θέλει να παραγγείλει την ώρα που το θέλει και η υπηρεσία αναλαμβάνει απλά να το φέρει στην πόρτα του γραφείου ή του σπιτιού του.

Οι υπηρεσίες του Forky είναι διαθέσιμες καθημερινά αλλά και το Σάββατο, από τις 12 μέχρι 18.30 μετά το μεσημέρι και μπορεί να τις βρείτε στο www.forky.gr.