current views are: 1

12 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση11:59

Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία – αφιέρωμα στη Στέλλα Γκρέκα

Το newpost.gr χαρίζει ΠΕΝΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη συναυλία – αφιέρωμα στη Στέλλα Γκρέκα τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο Badminton.

Δημοσίευση 11:59’
αρθρο-newpost

Το newpost.gr χαρίζει ΠΕΝΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη συναυλία – αφιέρωμα στη Στέλλα Γκρέκα τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο Badminton.

Το newpost.gr χαρίζει ΠΕΝΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη συναυλία – αφιέρωμα στη Στέλλα Γκρέκα τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο Badminton.

Μαγική, ευαίσθητη, νοσταλγική, μελαγχολική, η Στέλλα Γκρέκα, 91 χρόνων σήμερα, υπήρξε η μεγάλη ντίβα της μεταπολεμικής Αθήνας. Μια φωνή μύθος που συνδέθηκε με τραγούδια λεπτού ρομαντισμού. Τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως ο Αττίκ, ο Κώστας Γιαννίδης, ο Μενέλαος Θεοφανίδης, ο Τάκης Μωράκης, ο Μιχάλης Σουγιούλ, ο Χρήστος Χαιρόπουλος κ.ά. Τα τραγούδια από το ρεπερτόριο της μεγάλης Ελληνίδας τραγουδίστριας, που αναδεικνύουν αισθαντικά ηχοχρώματα, θα αποδώσει η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας, με μαέστρο τον Παναγή Μπαρμπάτη και θα τραγουδήσουν οι: Καλλιόπη Βέττα, Μπάμπης Βελισσάριος, Ελένη Βουδουράκη, Άγγελος Παπαδημητρίου και η Στέλλα Γκρέκα.

ΠΕΝΤΕ πρώτοι που θα αφήσουν το πλήρες ονοματεπώνυμό τους καθώς απαραίτητα και το mail τους στο info@newpost.gr θα κερδίσουν από μία ΔΙΠΛΗ πρόσκληση για τη συναυλία της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω mail. 

Ώρα έναρξης συναυλίας: 20:30