current views are: 2

23 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση13:52

Ανεβαίνει στο θέατρο ο Harry Potter!

Αφού έγινε best seller, σάρωσε στο Box Office, ο αγαπημένος μάγος των μικρών παιδιών Harry Potter τώρα θα ανέβει και στο θεατρικό σανίδι.

Δημοσίευση 13:52’
αρθρο-newpost

Αφού έγινε best seller, σάρωσε στο Box Office, ο αγαπημένος μάγος των μικρών παιδιών Harry Potter τώρα θα ανέβει και στο θεατρικό σανίδι.

Αφού έγινε best seller, σάρωσε στο Box Office, ο αγαπημένος μάγος των μικρών παιδιών Harry Potter τώρα θα ανέβει και στο θεατρικό σανίδι. 

Η συγγραφέας της διάσημης σειράς μυθιστορημάτων J.K. Rowling ανακοίνωσε ότι θα είναι συμπαραγωγός σε ένα θεατρικό έργο, που θα κάνει πρεμιέρα στην Αγγλία και θα αφηγείται τη ζωή ενός νεαρού αγοριού πριν αυτό γνωρίσει τους φίλους και τους καθηγητές του στη σχολή μαγείας στο Hogwarts. 

Σύμφωνα με την περίληψη του έργου, το νέο αυτό έργο, το οποίο θα δημιουργηθεί για το αγγλικό θέατρο, θα εξερευνήσει την μέχρι τώρα ανείπωτη ιστορία του Harry Potter στα πρώτα του χρόνια σαν ορφανό και απόκληρο παιδάκι. Θα είναι δηλαδή ένα prequel των όσων εξιστορούν τα βιβλία της Rowling. Το νέο θεατρικό έργο θα περιέχει μερικούς από τους αγαπημένους χαρακτήρες των βιβλίων του Harry Potter.  

Όπως αναφέρει το monopoli.gr, ακόμα δεν έχει κατονομαστεί ο συγγραφέας που θα αναλάβει το εγχείρημα του θεατρικού έργου. Πάντως, η Rowling δεν θα το υπογράφει. “Με τα χρόνια, έχω δεχθεί αμέτρητες προσεγγίσεις για να μετατρέψω το Harry Potter σε θεατρική παραγωγή, αλλά το όραμα των Sonia και Colin” (Sonia Friedman και Colin Callender- θεατρικοί παραγωγοί) ήταν το μόνο που είχε κάποιο νόημα για μένα” δήλωσε η διάσημη συγγραφέας.  

Ο Colin Callendar, πρώην πρόεδρος της HBO Films (η ΗΒΟ, μεταξύ άλλων, κάνει και το Game of Thrones) έχει πλέον πολύ δυναμική παρουσία στον θεατρικό χώρο.