current views are: 1

30 Απριλίου 2014
Δημοσίευση09:58

Τα κοστούμια του Priscilla έκλεψαν τις εντυπώσεις στη συνέντευξη Τύπου! (φωτό)

Μία διαφορετική συνέντευξη Τύπου δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Loft του θεάτρου Badminton, για το μιούζικαλ «Priscilla Η βασίλισσα της ερήμου» που ανεβαίνει από τις 6 Μαΐου στην κεντρική σκηνή του θεάτρου.

Δημοσίευση 09:58’
αρθρο-newpost

Μία διαφορετική συνέντευξη Τύπου δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Loft του θεάτρου Badminton, για το μιούζικαλ «Priscilla Η βασίλισσα της ερήμου» που ανεβαίνει από τις 6 Μαΐου στην κεντρική σκηνή του θεάτρου.

Μία διαφορετική συνέντευξη Τύπου δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Loft του θεάτρου Badminton, για το μιούζικαλ «Priscilla Η βασίλισσα της ερήμου» που ανεβαίνει από τις 6 Μαΐου στην κεντρική σκηνή του θεάτρου.

Το Loft μεταμορφώθηκε σε πασαρέλα, στην οποία -μετά το καλωσόρισμα του Διευθύνοντα Συμβούλου του Badminton, κου Μιχάλη Αδάμ και τις δηλώσεις των Ελλήνων και Άγγλων συντελεστών της παραγωγής- παρακολουθήσαμε ένα καταπληκτικό catwalk από τους πρωταγωνιστές της παράστασης, που παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα από τα σχεδόν 500 πολυβραβευμένα κοστούμια της παραγωγής.

Υπό τους ήχους των «It’s raining men», «I will survive» και «Finally», οι Γιώργος Καπουτζίδης, Φώτης Σεργουλόπουλος, Παναγιώτης Πετράκης, οι τρεις «ντίβες» Demy, Μελίνα (Vegas), Shaya, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Παύλος Ορκόπουλος και η Τάνια Τρύπη, μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς / χορευτές, παρέλασαν με ιδιαίτερη άνεση μέσα στα πολύ εντυπωσιακά τους κοστούμια, προκαλώντας τον ενθουσιασμό όσων είχαν την τύχη να τους παρακολουθήσουν!

Σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις των συντελεστών, ο κ. Μιχάλης Αδάμ είπε ότι είναι πολύ μεγάλη η χαρά του που ανεβαίνει στο θέατρο Badminton το μεγαλύτερο μιούζικαλ των τελευταίων χρόνων και σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται μία τέτοιου είδους διεθνής συνεργασία αφού η ξένη (αγγλική) παραγωγή έρχεται και «κουμπώνει» πάνω στους Έλληνες συντελεστές.

Όπως είπε και ο Ian Oswald, production consultant του show από το 2010, ο οποίος έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις του Τορόντο, της Αγγλίας, της Ιταλίας και της Βραζιλίας, φέτος η οικογένεια του Πρισίλα μεγαλώνει και πηγαίνει στο Μπουένος Άιρες, τη Μανίλα, τη Σεούλ, τη Μαδρίτη και φυσικά στην Αθήνα, όπου για πρώτη φορά δύο χώρες συνεργάζονται γι’ αυτό το σόου.

Ο Σταμάτης Πατρώνης που έκανε μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη την απόδοση του κειμένου στα ελληνικά, είπε λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου, που δίνει, όπως είπε, το μήνυμα της αξίας της οικογένειας, είτε αυτή είναι η βιολογική μας οικογένεια είτε η οικογένεια των φίλων μας. Τα τραγούδια ερμηνεύονται στα αγγλικά, εκτός από κάποια με ιδιαίτερα συναισθηματικό χαρακτήρα που οι στίχοι τους έχουν αποδοθεί στα ελληνικά.

Ο Simon Holmes, production stage manager μίλησε για την άψογη τεχνική ομάδα του θεάτρου που συνεργάζεται με τους ξένους τεχνικούς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, είπε πόσο διαφορετική εμπειρία είναι να δουλεύει κανείς σε ένα τόσο μεγάλο θέατρο, και πως ανυπομονεί για την πρεμιέρα, όπου η τεχνική ομάδα ελλήνων και άγγλων μαζί, θα παρουσιάσουν ένα φανταστικό σόου!

Ο Αλέξιος Πρίφτης, που έχει τη μουσική διεύθυνση, μίλησε για τα πασίγνωστα τραγούδια του ’80 και του ’70 που εκτελούνται ζωντανά από 9μελή ορχήστρα και δένουν πολύ έξυπνα στην πλοκή του έργου, ως αναπόσπαστο κομμάτι της δράσης, δίνοντας δύναμη και ενέργεια στην κάθε σκηνή.

Τέλος ο Matt Grounds που είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του ήχου, μίλησε για την πρόκληση στη δουλειά του που δημιουργεί η εξής ιδιαιτερότητα του σόου: η πλειοψηφία των τραγουδιών στηρίζεται στο ομαδικό τραγούδi. Μόνο που δεν τραγουδούν μόνο όσοι βρίσκονται πάνω στη σκηνή αλλά και αυτοί που βρίσκονται από πίσω, ακόμη και την ώρα που αλλάζουν κοστούμι! Μία πολύ απαιτητική συνθήκη για τους performers και μία μεγάλη πρόκληση για τους τεχνικούς!

Το πολυαναμενόμενο μιούζικαλ κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 6 Μαΐου!