current views are: 1

10 Μαΐου 2014
Δημοσίευση13:09

Λάμψη και στιγμές ζωής: Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τζένης Χειλουδάκη! (φωτό)

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στον Πολυχώρο Τέχνης “Χυτήριο” στο τέταρτο κατά σειρά βιβλίο της Τζένης Χειλουδάκη “Αίγλης και Κρίσης Γωνία” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Πολύχρωμος Πλάνητης”.

Δημοσίευση 13:09’
αρθρο-newpost

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στον Πολυχώρο Τέχνης “Χυτήριο” στο τέταρτο κατά σειρά βιβλίο της Τζένης Χειλουδάκη “Αίγλης και Κρίσης Γωνία” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Πολύχρωμος Πλάνητης”.

Από τη Φανή Πλατσατούρα

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στον Πολυχώρο Τέχνης “Χυτήριο” στο τέταρτο κατά σειρά βιβλίο της Τζένης Χειλουδάκη “Αίγλης και Κρίσης Γωνία” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Πολύχρωμος Πλάνητης”. 

Εκείνη υπέρλαμπρη μέσα στο άσπρο μακρύ φόρεμά της ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που αγκάλιασαν τη νέα της εκδοτική προσπάθεια ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με στιγμές ζωής της. Εξώφυλλα, φιλήδονα φωτογραφικά κλικς, εκείνη μικρό κορίτσι δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα, τηλεοπτικές στιγμές και μια καριέρα που εκτός από λάμψη και ιλουστρασιόν στιγμές, είχε αρκετό πόνο και μοναξιά όταν οι προβολείς έσβηναν.

Οι κυρίες της δημοσιογραφίας Αλεξάνδρα Τσόλκα και Νανά Παλαιτσάκη μαζί με τον ψυχολόγο Αναστάσιο Χαραλαμπάκη και φυσικά την ιδιοκτήτρια των εκδόσεων “Πολύχρωμος Πλανήτης”, Μαρίνα Γαλανού προλόγισαν το νέο βιβλίο της Τζένης Χειλουδάκη και εκείνη με δάκρυα στα μάτια της και χείλη τρεμάμενα απηύθυνε τα δικά της “ευχαριστώ καρδιάς”.

Στη ζεστή βραδιά πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και η live μουσική με την Αρετή Κετιμέ να ξεχωρίζει με την αγγελική φωνή της και τη Σοφία Κουρτίδου να διασκεδάζει τον κόσμο με τις pop μελωδίες της. Μεταξύ των επώνυμων παρευρισκομένων εντοπίσαμε τον Τάκη Ζαχαράτο αλλά και τον σχεδιαστή των Celebrity Skins, Δημήτρη Στρέπκο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικές στιγμές από τη βραδιά παρουσίασης του βιβλίου:


σχετικα αρθρα