ΤΕΧΝΗ

Χρήστος Τσιόλκας: Στην Αθήνα για το νέο του βιβλίο και παγκόσμιο best seller!

Δημοσίευση 11 Ιουνίου 2014, 20:32 / Ανανεώθηκε 11 Ιουνίου 2014, 20:32
Χρήστος Τσιόλκας: Στην Αθήνα για το νέο του βιβλίο και παγκόσμιο best seller!
Facebook Twitter Whatsapp

Δεύτερης γενιάς Έλληνας της μακρινής Αυστραλίας, ο Χρήστος Τσιόλκας, έχει κατορθώσει να διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες σ' όλο τον κόσμο, να τιμάται με διακρίσεις και βραβεία ανάμεσα στους αγγλόφωνους συγγραφείς.

Δεύτερης γενιάς Έλληνας της μακρινής Αυστραλίας, ο Χρήστος Τσιόλκας, έχει κατορθώσει να διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες σ' όλο τον κόσμο, να τιμάται με διακρίσεις και βραβεία ανάμεσα στους αγγλόφωνους συγγραφείς. Τα βιβλία του να γίνονται ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και κυρίως να αναμετριέται στα σοβαρά με την αθανασία της συγγραφής.

Κι ενώ έρχεται συχνά στην πατρίδα των γονιών του, μέχρι τώρα οι εκδοτικοί του οίκοι δεν είχαν οργανώσει  την επικοινωνία που οι εδώ αναγνωσόφιλοι επιθυμούσαν. Το κενό καλύπτουν οι εκδόσεις «Ωκεανίδα», που μετά το best seller «Το Χαστούκι», εκδίδουν το νέο του βιβλίο «Μπαρακούντα», το οποίο έγινε ανάρπαστο σε ελάχιστες μόλις ημέρες από την έκδοση του στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Χρήστος Τσιόλκας θα βρεθεί στην Αθήνα την Πέμπτη 26 Ιουνίου, όπου σε μια μεγάλη και ανοιχτή επικοινωνιακή βραδιά θα γνωρίσει το αθηναϊκό κοινό του. Θα ακολουθήσουν η Πάτρα το Σάββατο 28 Ιουνίου και η Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 30 Ιουνίου.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο