current views are: 1

10 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση10:21

Κερδίστε προσκλήσεις για το «FIT»!

To newpost.gr δίνει ΠΕΝΤΕ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την παράσταση “FIT” στο θέατρο Βικτώρια.

Δημοσίευση 10:21’
αρθρο-newpost

To newpost.gr δίνει ΠΕΝΤΕ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την παράσταση “FIT” στο θέατρο Βικτώρια.

To newpost.gr δίνει ΠΕΝΤΕ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την παράσταση “FIT” στο θέατρο Βικτώρια για την Tετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 21.15 μ.μ.

Πρόκειται για την αιχμηρή, μαύρη κωμωδία του «κακού παιδιού» του Μπρόντγουεϊ, Νίκι Σίλβερ σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Κομνηνού. Το «FIT» πραγματεύεται τις δυσλειτουργικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, ανεξάρτητα από το φύλο ή τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, τις δύσκολες σχέσεις μεταξύ γονιών και παιδιών ενώ εστιάζει και στις κοινωνικές συνθήκες γύρω από το χρήμα και τις εξαρτήσεις.

Ο Νίκι Σίλβερ δομεί τους ήρωες του έργου του με βαθιά ανθρώπινη ματιά. Με καύσιμο το πηγαίο χιούμορ του, πετυχαίνει ένα αδιανόητο γεωμετρικό σχήμα, όπου όλοι είναι στα άκρα και στο κέντρο ταυτόχρονα. Όλα στο έργο, όπως και στη ζωή, είναι απρόοπτα, ρευστά, αστεία ή δραματικά, κι όλα χαμένα αν δεν οδηγηθούν από το ένα και μοναδικό κίνητρο που μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους. Την αποδοχή.

Oι πέντε πρώτοι που θα στείλουν τον τίτλο της παράστασης και το πλήρες ονοματεπώνυμό τους στο info@newpost.gr θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Τετάρτης 11 Μαρτίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μαιλ.