ΤΕΧΝΗ

Ως τις 31 Μαρτίου η έκθεση «Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius»

Δημοσίευση 19 Μαρτίου 2019, 12:00 / Ανανεώθηκε 19 Μαρτίου 2019, 12:19
Ως τις 31 Μαρτίου η έκθεση «Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius»
Facebook Twitter Whatsapp

 

Η έκθεση – υπερπαραγωγή στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, που ενώνει τρεις εκθέσεις σε μία, κατεβάζει αυλαία σε δύο εβδομάδες  

Εκατόν πενήντα χιλιάδες θεατές απόλαυσαν έως σήμερα  τη μεγαλειώδη έκθεση «Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius» στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι που διοργανώνει η εταιρεία παραγωγής Λάβρυς. Η έκθεση, η οποία συγκεντρώνει για πρώτη φορά σε ένα χώρο τα εκθέματα τριών ξεχωριστών διοργανώσεων, ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας, ανοίγει στο τέλος του μήνα πανιά γι’ αλλού.

Τα highlights της έκθεσης:
Τις μηχανικές εφευρέσεις του Λεονάρντο
75 μοντέλα των εφευρέσεών του, αναπαραγωγές σε φυσικό μέγεθος, διαδραστικές μηχανές, αντίγραφα των περίφημων κωδίκων του και συνολικά πάνω από 200 εκθέματα σχεδιασμένα σε συνεργασία με το Μουσείο Leonardo da Vinci της Ρώμης.

Da Vinci Alive – The Experience
Μία καθηλωτική οπτικοακουστική, βιωματική εμπειρία που παρουσιάζει τη ζωή και το έργο αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη και εφευρέτη.

Τα Μυστικά της Μόνα Λίζα
Τα μυστικά του πιο διάσημου έργου τέχνης στον κόσμο, αποκαλύπτονται για πρώτη φορά από τον Pascal Cotte και το Lumiere Technology Institute. Μία λεπτομερής επιστημονική ανάλυση και παρουσίαση του αινιγματικού αυτού πίνακα.

Η έκθεση με μια ματιά:
• Πάνω από 200 μοναδικά εκθέματα του Μουσείου Leonardo da Vinci της Ρώμης
• 75 αντίγραφα των μηχανικών εφευρέσεων του Ντα Βίντσι
• 17 θεματικές ενότητες όπου αναδεικνύεται το πλήρες φάσμα του έργου του Λεονάρντο
• Διαδραστικές εμπειρίες που ενθαρρύνουν τη γνώση διά της αφής
• Κατανοητές επεξηγήσεις των θεωριών και των έργων του Ντα Βίντσι
• Ανάλυση και ιστορικό περιεχόμενο των βασικών έργων του Ντα Βίντσι με τη χρήση διαδραστικών και διασκεδαστικών τεχνολογιών
• Αντιπαραβολή ανάμεσα στο έργο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και στις σύγχρονες τεχνολογίες και μηχανικές εφαρμογές.
• Χρήση της διαδραστικής και βιωματικής τεχνολογίας SENSORY4™

H εταιρεία παραγωγής Λάβρυς θέλει να ευχαριστήσει τους χιλιάδες επισκέπτες που έγιναν μέρος μίας από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που έχουν στηθεί στον ελλαδικό χώρο και λυπάται που δε μπορεί να δοθεί παράταση, γιατί κάθε μία έκθεση ξεχωριστά πρέπει να επιστρέψει στον τόπο που ανήκει.

Για αυτό μην την χάσεις και προγραμμάτισε κι εσύ μέχρι  την Κυριακή 31 Μαρτίου να ανακαλύψεις τον μαγικό κόσμο του «Leonardo Da Vinci». 

Ωράριο λειτουργίας: 13:30 – 23:00 Τετάρτη έως Παρασκευή (τελευταίαε: 21:00), Σαββατοκύριακα 10:00-23:00 (τελευταία είσοδος: 21:00). Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr,  τηλ. 11876. Τιμές εισιτηρίων: Από 15 ευρώ. Παρέχονται εκπτωτικά οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων, καθώς και η δυνατότητα ξενάγησης. Ειδικές τιμές για γκρουπ άνω των 20 ατόμων. Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται σε παιδιά άνω των 4 ετών.

Πληροφορίες: WWW.LEONARDODAVINCI.GR | 210 7258510