ΤΕΧΝΗ

«Το Λιμάνι» εμπνέει και προσκαλεί

Δημοσίευση 16 Απριλίου 2018, 17:35 / Ανανεώθηκε 16 Απριλίου 2018, 18:24
«Το Λιμάνι» εμπνέει και προσκαλεί
Παύλος Σάμιος, Απόγευμα στο Λιμάνι, 2016, ακρυλικά σε μουσαμά, 96 x 64 εκ.
Facebook Twitter Whatsapp

Η πρώτη ομαδική έκθεση του Aria Concept Store στην Παλιά Πόλη των Χανίων έχει θαλασσινό χρώμα και «βαριές» υπογραφές

Η πρώτη ομαδική έκθεση ζωγραφικής του Aria Concept Store στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι των Χανίων δεν θα μπορούσε να έχει θέμα άλλο από το ίδιο το λιμάνι – σήμα κατατεθέν της πόλης και πόλο έλξης ντόπιων και ξένων. Και έγινε! Στις 28 Απριλίου εγκαινιάζεται η έκθεση έργων εννέα επιλεγμένων εικαστικών  (Αντσακλή Ζέττα, Ασημακόπουλος Γιάννης, Βατανίδης Στάθης, Δημητρακοπούλου Τάνια, Διακουμής Σταύρος, Παπαδάκη Γεύσω, Πετροπούλου Σοφία, Πολιτοπούλου Ελένη και Σάμιος Παύλος) σε επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Μαρίας Μιγάδη.

Σημειώνει η επιμελήτρια της έκθεσης: «Ευελπιστούμε ότι η πολύπλευρη και καθαρή εικαστική γραφή των καλλιτεχνών θα μιλήσει στην ψυχή κάθε επισκέπτη και θα εμπνεύσει ενδιαφέροντες και ουσιαστικούς διαλόγους με αφορμή μια ξεχωριστή οπτική γωνία της χώρας μας».

Για το Aria Concept Store:
Ο χώρος τέχνης και υψηλής αισθητικής λειτουργεί όλο τον χρόνο με σκοπό την ανάδειξη του έργου σύγχρονων καλλιτεχνών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό οι οποίοι αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση. Επενδύοντας στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Κρήτης και σε συνεργασία με κορυφαία brands, όπως το κατάστημα ειδών Τέχνης του Μουσείου Μπενάκη, το αυθεντικό AlHammam αλλά και η εταιρεία  Martix Fine Art Advisory Business, το Aria Concept Store αποτελεί συνέχεια του ανθρωποκεντρικού οράματος των Aria Hotels για βιώσιμη ανάπτυξη που σέβεται και παράλληλα προάγει τον πολιτισμό.