current views are: 9

23 Απριλίου 2018
Δημοσίευση10:41

«Metatronia» από τη Solange Knowles

Η πολυμήχανη μικρή αδελφή της Beyoncé, όταν δεν «στηρίζει» την αδελφή της, δρέπει δάφνες με τις multimedia εικαστικές δημιουργίες της

Δημοσίευση 10:41’

Η πολυμήχανη μικρή αδελφή της Beyoncé, όταν δεν «στηρίζει» την αδελφή της, δρέπει δάφνες με τις multimedia εικαστικές δημιουργίες της

Μπορεί η εμφάνισή της στο Coachella πλάι στην αδελφή της να κέρδισε πρόσκαιρα τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η Solange έχει άλλα σοβαρότερα θέματα που την απασχολούν. Η τελευταία δημιουργία της με τίτλο «Metatronia» (Metatron’s Cube), σε συνεργασία με το χορογραφικό δίδυμο Gerard & Kelly, είναι μια video & dance performance με πρωταγωνιστές ένα από τα γλυπτά της Solange και χορευτές.

Η performance που έκανε πρεμιέρα στο Hammer Museum του Λος Άντζελες θα περιοδεύσει τις Η.Π.Α. Η σκηνοθεσία είναι της καλλιτέχνιδας η οποία υπογράφει και την μουσική μαζί με τον John Kirby.

Η Solange Knowles δεν είναι «ξένη» στον χώρο των εικαστικών τεχνών. Την περασμένη άνοιξη πρωταγωνίστησε σε μια a sold-out performance στο Guggenheim ενώ τον Αύγουστο η παράστασή της «Scales», μια πολυμεσική εγκατάσταση βασισμένη στο άλμπουμ της «A Seat at the Table», με φόντο τα γλυπτά από τσιμέντο του Donald Judd, απέσπασε εγκωμιαστικές κριτικές.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του «Metatronia»

 


σχετικα αρθρα