ΤΕΧΝΗ

10 instagramers εκθέτουν #UniqueTopias στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη

Δημοσίευση 24 Μαΐου 2018, 16:11 / Ανανεώθηκε 24 Μαΐου 2018, 16:11
10 instagramers εκθέτουν #UniqueTopias στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη
Έφη Χαλιώρη
Facebook Twitter Whatsapp

Ένα art project εμπνευσμένο από το μοναδικό τοπίο του Porto Carras Grand Resort

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη και το Porto Carras Grand Resort σας  προσκαλούν στα εγκαίνια του art project φωτογραφίας #UniqueTopias, με ινσταντανέ που αποτυπώνουν στιγμές, τοπία και εικόνες από το ιστορικό συγκρότημα της Χαλκιδικής, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, ώρα 20:00.

Το Porto Carras Grand Resort ανοίγει τις πόρτες του στην τέχνη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αυτή τη φορά με την έκθεση φωτογραφίας #UniqueTopias των instagramers Θοδωρή Ζουμπουλάκη, Γεώργιου Καράμπελλα, Τατιάνας Καραπαναγιώτη, Κατερίνας Κατόπη, Αντιγόνης Καψάλη, Σταυρούλας Κλειδαριά, Νικόλα Μάστορα, Βένιας Μπεχράκη, Βαγγέλη Πατεράκη και Έφης Χαλιωρή.

Την έκθεση επιμελείται η Δάφνη Ζουμπουλάκη. Οι φωτογραφίες θα παρουσιαστούν σε εκτυπώσεις Metalprint, 25Χ25 εκ. και θα παρουσιάζουν τοπία του περιβάλλοντος χώρου του Porto Carras Grand Resort.

Το Porto Carras Grand Resort φιλοξένησε τους φωτογράφους οι οποίοι εμπνεύστηκαν από τον χώρο και τράβηξαν τις φωτογραφίες που θα εκτεθούν στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη και κατόπιν στο Porto Carras Grand Resort καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής σεζόν 2018.

Μέρος των εσόδων από την πώληση των φωτογραφιών θα προσφερθεί στην ΑΜΚΕ Μέριμνα (http://merimna.org.gr/)

Η έκθεση αποτελεί συνέχεια της σειράς εκθέσεων Ινσταντανέ με φωτογραφίες από το Instagram που έχει διοργανώσει η Δάφνη Ζουμπουλάκη τα περασμένα χρόνια.

Έκθεση φωτογραφίας #UniqueTopias, Γκαλερί Ζουμπουλάκη, πλατεία Κολωνακίου 20. Διάρκεια έκθεσης: Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, ώρα 20:00 (εγκαίνια), Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, ώρες 11:00-18:00

Τη βραδιά των εγκαινίων θα προσφέρονται ποικιλίες οίνου από το Κτήμα Porto Carras.