current views are: 6

9 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση10:27

Mr. Brainwash στη Μύκονο

 

 

Ο αντικομφορμιστής καλλιτέχνης θα εκθέσει για πρώτη φορά δουλειά του στην Ελλάδα, στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts

Δημοσίευση 10:27’

 

 

Ο αντικομφορμιστής καλλιτέχνης θα εκθέσει για πρώτη φορά δουλειά του στην Ελλάδα, στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts

Ο Mr. Brainwash είναι μια προκλητική φιγούρα στον κόσμο του street art, ο οποίος μεταχειρίζεται το εικαστικό λεξιλόγιο της pop κουλτούρας για να σατιρίσει και να αποθεώσει… «Ήρωας» της τέχνης του δρόμου (street art), έγινε ευρεία γνωστός όταν εμφανίστηκε στο υποψήφιο για Όσκαρ, ντοκιμαντέρ του Banksy, «Exit Through the Gift Shop» (2010).

Σήμερα, τα έργα του προσελκύουν την προσοχή συλλεκτών και επενδυτών, οι εκθέσεις του σε γκαλερί σε όλο τον κόσμο αποτελούν εικαστικά και κοσμικά γεγονότα ενώ εταιρείες και προσωπικότητες της δημόσιας ζωής από όλους τους χώρους ζητούν τη συνεργασία του. Έχει δημιουργήσει εξώφυλλα, καμπάνιες, μουσικά βίντεο και εγκαταστάσεις για την  Madonna, τον Michael Jackson, τον Λευκό Οίκο, την Coca Cola, την Hublot, τη Mercedes, το Product Red και άλλους.

Mr. Brainwash στην Kapopoulos Fine Arts, Ενόπλων Δυνάμεων 15, κεντρικό Ματογιάννι, Μύκονος, τηλ.  22890 27005, www.kapopoulosart.gr. Διάρκεια έκθεσης: Από 14 έως τις 26 Ιουλίου.  Ώρες λειτουργίας: 11:00-15:00, 19:00-1:00.