Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση στα Πηγάδια, μιας και ο Κέβιν Μιραλάς παραπονέθηκε σήμερα το πρωί για ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και έφυγε κατευθείαν για εξετάσεις στο Μετροπόλιταν. Εκεί θα διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Πάντως είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το κυριακάτικο ματς, αλλά θα πρέπει πρώτα να περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Πολύ δύσκολα θα συμμετάσχουν στην αποστολή για την Ξάνθη και οι Χολέμπας, Τζιμπούρ. Και οι δύο έκαναν ατομικό σήμερα και έτσι ακόμα και αύριο να προπονηθούν με την ομάδα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμπεριληφθούν στην 18άδα.

Το ευχάριστο ήταν ότι ο Άριελ Ιμπαγάσα που επέστρεψε από την Αργεντινή, μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα. Όμως τα προβλήματα πλέον είναι τρία. Μιραλάς, Τζιμπούρ και Χολέμπας...

Ο Φέισα συνέχισε το έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Μόνχε πρόγραμμα θεραπείας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:00 και κατόπιν τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για την Ξάνθη. Η πτήση για την Χρυσούπολη είναι προγραμματισμένη για τις 18.00.Πηγή: woop.gr