current views are: 1

20 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση17:52

Ομπράντοβιτς: «Να έχουμε κίνητρο»

Να ξεχάσουν το παιχνίδι της Euroleague με την Αρμάνι Μιλάνο και να βρουν ισχυρό κίνητρο για το επικείμενο ματς με τον ΚΑΟΔ για την 15η αγωνιστική της Α1, θέλει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. 

Δημοσίευση 17:52’
αρθρο-newpost

Να ξεχάσουν το παιχνίδι της Euroleague με την Αρμάνι Μιλάνο και να βρουν ισχυρό κίνητρο για το επικείμενο ματς με τον ΚΑΟΔ για την 15η αγωνιστική της Α1, θέλει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. 

Να ξεχάσουν το παιχνίδι της Euroleague με την Αρμάνι Μιλάνο και να βρουν ισχυρό κίνητρο για το επικείμενο ματς με τον ΚΑΟΔ για την 15η αγωνιστική της Α1, θέλει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.  Ο Σέρβος κόουτς των «πράσινων» τόνισε ότι οι Δραμινοί θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα ενώ η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλά. 

«Επιστρέψαμε σήμερα το μεσημέρι από την Ιταλία και θα πρέπει να άμεσα να αφήσουμε τον αγώνα με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο πίσω μας. Μετά από το ταξίδι, έχουμε την προπόνηση αυτή και θα πρέπει γρήγορα το μυαλό μας να εστιάσει στην αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας με τον ΚΑΟΔ», είπε ο «Ζοτς» και πρόσθεσε: «Χρειάζεται να παίξουμε καλά και να έχουμε κίνητρο. Ο ΚΑΟΔ έχει αλλάξει κάποιους παίκτες σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου, είναι ομάδα που έχει κάνει καλά παιχνίδια και θα πρέπει να τη σεβαστούμε». 

Στο ίδιο μήκος από την πλευρά των παικτών και ο Κεντροαφρικανός φόργουορντ, Ρομέιν Σάτο: «Γνωρίζαμε το πρόγραμμα, ξέραμε ότι μετά το ταξίδι μας περιμένει προπόνηση και στη συνέχεια ο αγώνας με τον ΚΑΟΔ. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση για την 1η αγωνιστική του Top16, αλλά έχουμε την εμπειρία να γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα μας στο Μιλάνο και να εστιάσουμε στην αυριανή αναμέτρηση για το πρωτάθλημα. Για εμάς είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε δυνατά, να παρουσιαστούμε με κίνητρο στο παρκέ και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, έχοντας πάντα ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης».

Πηγή: sport-fm.gr


σχετικα αρθρα