ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα… προκαταρκτικά Παρί-Τέβες

Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου 2012, 23:27 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στα… προκαταρκτικά Παρί-Τέβες
Facebook Twitter Whatsapp
Πρόωρο το στάδιο, ακόμη, αλλά «σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός»… Οι μάνατζερ του Κάρλος Τέβες βρίσκονται στη Γαλλία και συζητούν με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να ξεκαθαρίζει ότι ο …άσωτος υιός δεν θα αγωνιστεί ξανά με τους «πολίτες».
Πρόωρο το στάδιο, ακόμη, αλλά «σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός»… Οι μάνατζερ του Κάρλος Τέβες βρίσκονται στη Γαλλία και συζητούν με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να ξεκαθαρίζει ότι ο …άσωτος υιός δεν θα αγωνιστεί ξανά με τους «πολίτες». Οι ατζέντηδες του Αργεντινού στράικερ βρίσκονται στη γαλλική πρωτεύουσα και διαπραγματεύονται τους όρους για τη μεταγραφή του Τέβες.

«Είναι γνωστό ότι ψάχνουμε για επιθετικό και ο Κάρλος είναι εξαιρετικός στράικερ. Σήμερα δεν αγωνίζεται στη Σίτι, αλλά θέλει να παίξει ξανά», τόνισε ο Κάρλο Αντσελότι για να αποκαλύψει ότι η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου «είναι σε συζητήσεις» με τους ατζέντηδες του παίκτη: «Τίποτα δεν έχει λήξει ακόμη. Ελπίζω να βρούμε μια λύση. Το θέμα το χειρίζεται ο Λεονάρντο».

Όλα αυτά, την ώρα που ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε ξεκαθαρίσει ότι ο Αργεντινός επιθετικός αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Πηγή: england365.gr