Με τους παίκτες του και με τη διαιτησία τα είχε μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, όπως διαφάνηκε από τις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου.
"Δίκαια το Μαρούσι έμεινε στη διεκδίκηση της νίκης για 38 λεπτά. Παίξαμε άσχημα, κάναμε πολλά λάθη (σ.σ 20), δε μπορούμε να πούμε ότι το Μαρούσι μάς έπαιξε μια πιεστική άμυνα και μας δυσκόλεψε. Οι παίκτες μου δεν έχουν καλή ατομική προετοιμασία για το παιχνίδι και αθλητική και μπασκετική κουλτούρα. Δεν πιστεύω πως τα κάνουν αυτά σκόπιμα. Τους λείπουν κάποια πράγματα. Όταν πέφτει η συγκέντρωση και κάνουμε λάθη που δεν τα περιμένει κανείς από τέτοιο επίπεδο παικτών, μετά παίζουμε χειρότερα και κάνουμε περισσότερα λάθη", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού που στην συνέχεια πρόσθεσε:
"Δεν είχαμε καλή ατομική προετοιμασία και η μεγαλύτερη ευθύνη είναι δική μου. Εγώ τους ζητάω να σέβονται όλους τους παίκτες και όλους τους αντιπάλους. Στα λόγια κάναμε προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι στο TOP-16.

Πιστεύω θα αντιδράσει η ομάδα. Είχαμε μια σοβαρή συζήτηση μετά το ματς. Μπορεί να δυσκολευόμαστε να παίζουμε δύο ματς την εβδομάδα. Πολλά από τα παιδιά παίζουν πρώτη φορά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και το Μαρούσι. Συγχαρητήρια στο Μαρούσι και καλή συνέχεια".

Όσον αφορά για την ένταση που υπήρξε μεταξύ του Βαγγέλη Αγγέλου και  του Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σημείωσε πως "για όλον τον εκνευρισμό έφταιγαν οι διαιτητές. Τους εκνεύρισαν όλους. Δεν μπορεί  επειδή οι πατεράδες τους ήταν διαιτητές να γίνονται και αυτοί διαιτητές".

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο οποίος σχολίασε: "Εμείς φαίνεται πως υποτιμήσαμε το Μαρούσι και την κατάσταση που βρίσκεται. Κάναμε πολλά λάθη. Το Μαρούσι πάντα κυνηγάει τη νίκη, οι παίκτες του έχουν συμβόλαιο και το τιμούν και κάναμε πολλά λάθη με αποτέλεσμα το Μαρούσι να μείνει κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού".


Πηγή: woop.gr