Ο Ισπανός τεχνικός μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του έπαιξε καλά πως είναι περίεργο που δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να πάρει έστω έναν βαθμό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού:

«Σήμερα χάσαμε, η αλήθεια είναι ότι πιστεύουμε πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είναι δύσκολο να παραδεχτούμε ότι δεν πήραμε έναν βαμό μνετά από τα΄όσες ευκαιρίες. Η Ξάνθη βρίσκεται σε καλή φάση, αλλά δεν μας απείλησε. Είναι περίεργο που επιστρέφουμε με μηδέν βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι είχαμε αρκετά καλά τον έλεγχο της μπάλας, ελέγχαμε τις αντεπιθέσεις της Ξάνθης η οποία προσπάθησε έτσι να καταφέρει κά0ποια πράγματα Στο β' μέρος κάναμε ευκαιρίες και είναι πολύ δύσκολο να δεχτούμε ότι χάασαμε το ματς. Πιστεύω ότι κι εμείς είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε έστω τον βαθμό. Και μέσα στο 2012 είναι το καλύτερό μας παιχνίδι, παρόλα αυτά χάσαμε από μία μακρινή μπαλιά και με μικρή απειλή από την Ξάνθη. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τν ποροσπάθεια του αντιπάλου, που κάνει μία καλή σεζόν».

Διακρίναμε ένα άγχος στις κινήσεις των παικτών. Μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση ενόψει των επόμενων αγώνων;

«Η αλήθεια είναι ότι συμβαίνει κάτι τέοιο, ειδικά όταν μένουμε πίσω στο σκορ. Παίζουμε με πολύ βιασύνη. Όσο ήτνα το σκορ 0-0, είχαμε τον έλεγχο και μπορούσαμε να το παλέψουμε. Όταν είδαμε τον χρόνο να ξεφεύγει, τα πράγματα έγιναν πιο νευρικά, παρόλο που είχαμε τον χρόνο να διορθώσουμε τα πράγματα. Και είναι αλήθεια πώς όταν μένουμε πίσω στο σκορ και το γκολ δεν έρχεται, αρχίζουν οι παίκτες να παίζουν πολύ βιαστικά και αυτό μας κάνει να είμαστε νευρικοί. Αυτό προέρχεται ότι είμαστε πίσω στη βαθμολογία και δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμο».

Στο πρώτο ημίχροο είχε εμφανές πρόβλημα στο να δημιουργήσει κλασική φάση. Οφείλεται στις απουσίες των Τζιμπούρ και Μιραλας;

«Η αλήθεια είναι ότι έλειπαν δύο πολύ σημαντικοί επιθετικοί για εμάς, όμως ακόμα και με την απουσία τους δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε ένα γκολ. Δεν μας αρέσει να κοιτράμε τους παίκτες που δεν είμαστε εδώ, χωρις αυτούς θα μπορούσαμε να σκοράρουμε».


Πηγή: woop.gr