current views are: 1

24 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση11:37

Τελειώνει και ο Κάλα από την ΑΕΚ!

Ο Κάλα είναι στα Σπάτα δεν προπονήθηκε και ζητάει από τον Αδαμίδη να επιστρέψει στην Ισπανία Επίκειται ραντεβού του προέδρου με τον Ισπανό όπως και με Λεονάρντο-Καράμπελα.

Δημοσίευση 11:37’
αρθρο-newpost

Ο Κάλα είναι στα Σπάτα δεν προπονήθηκε και ζητάει από τον Αδαμίδη να επιστρέψει στην Ισπανία Επίκειται ραντεβού του προέδρου με τον Ισπανό όπως και με Λεονάρντο-Καράμπελα.

Ο Κάλα είναι στα Σπάτα δεν προπονήθηκε και ζητάει από τον Αδαμίδη να επιστρέψει στην Ισπανία Επίκειται ραντεβού του προέδρου με τον Ισπανό όπως και με Λεονάρντο-Καράμπελα. Από την ΑΕΚ δεν φεύγουν μόνο όσοι είναι απλήρωτοι ή όσοι έχουν δικαίωμα προσφυγής αλλά και οι ποδοσφαιριστές προς τους οποίους δεν υπάρχουν σοβαρές οικονομικές εκκρεμότητες. Ένας από αυτούς είναι και ο Κάλα ο οποίος ζήτησε από τον Αδαμίδη να γυρίσει στην πατρίδα του κάτι που είναι και επιθυμία της Σεβίλλης.
 
Από την πλευρά της η ΑΕΚ δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει αφού ο παίκτης είναι δεν έχει δικαίωμα προσφυγής και η Ένωση έχει σε γενικές γραμμές τηρήσει τη συμφωνία με τη Σεβίλλη, από την οποία είναι δανεικός ο παίκτης.

Το πρέσινγκ των τελευταίων ημερών στην Σεβίλλη από την Σαραγόσα και στον Κάλα από τον Χιμένεθ φαίνεται να έπιασε τόπο και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ένωση. Σε όλα αυτά βέβαια έχει παίξει ρόλο και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ένωση ακόμα και αν η διοίκηση είναι σωστή απέναντι στον Κάλα, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα προσφυγής.
 
Η περίπτωση του 22χρονου αμυντικού δεν έχει καμία σχέση με αυτές των Λεονάρντο, Καράμπελα, Μπερνς και Γκέντσογλου αφού ο ίδιος δεν έχει δικαίωμα προσφυγής αλλά θέλει να φύγει από την ΑΕΚ και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Σε αυτό συμφωνεί και η Σεβίλλη που σίγουρα θέλει να έχει τον παίκτη της σε μία ομάδα χωρίς τόσα πολλά προβλήματα αλλά και ο ποδοσφαιριστής που φυσικά προτιμάει την Primera από την Superleague.
 
H AEK δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει τον Κάλα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και στη συνάντηση του παίκτη με τον Αδαμίδη ο πρόεδρος της Ένωσης θα προσπαθήσει να μεταπείσει τον παίκτη. Τονίζουμε ξανά πως ο Ισπανός αμυντικός δεν έχει δικαίωμα προσφυγής και θα πρέπει να συμφωνήσει η ΑΕΚ για να αποχωρήσει. Το ερώτημα είναι πως θα μείνει ένας παίκτης σε μία ομάδα που διαλύεται, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος θέλει να φύγει, όπως τόνισε και σε συμπαίκτες του.
 
Το σίγουρο είναι πως ο Αδαμίδης θα έχει πολύ δουλειά την Τρίτη, καθώς εκτός από τον Κάλα ο Αδαμίδης θα έχει ραντεβού και με τους Λεονάρντο, Καράμπελα που είναι στην πόρτα της εξόδου.
 
Ο Χουάν Κάλα στην ΑΕΚ

Ο Ισπανός άσος ήταν προσωπική επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ, μαζί με τον Χοσέ Κάρλος, και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού το καλοκαίρι που μας πέρασε (ο Κάρλος ήρθε με κανονική μεταγραφή).

Στους έξι μήνες που βρίσκεται στην ΑΕΚ πρόλαβε και αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια με τη φανέλα της Ένωσης και σημείωσε 1 γκολ εναντίον του Άρη στο ΟΑΚΑ.

Για το πόσο χρήσιμος παίκτης είναι ο Κάλα στην ΑΕΚ πρέπει να πούμε πως από τα 21 παιχνίδια που αγωνίστηκε, στα 18 έπαιξε και στα 90 λεπτά, ενώ όσες φορές έγινε αλλαγή ήταν για τακτικούς λόγους.

Αναλυτικά οι αριθμοί του Κάλα
 
Πρωτάθλημα: 13 εμφανίσεις, 1 γκολ

Κύπελλο: 2 εμφανίσεις

Ευρώπη: 6 εμφανίσεις

Κάρτες: 9 κίτρινες κάρτες

Πηγή: sport24.gr


σχετικα αρθρα