Μετά τη δοκιμή στη Ρέιντζερς όπου τα πράγματα πήγαν πολύ καλά, σειρά παίρνει και η Σάντερλαντ για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ κλήθηκε από τις «μαυρόγατες» να δείξει τα προσόντα του και σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση. Αισιόδοξος ο μάνατζέρ του.

Ο 30χρονος Βόσνιος φορ δεν έχει υπογράψει σε κάποιον σύλλογο από το καλοκαίρι που έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και ο χρόνος έχει αρχίσει να τον πιέζει. Ο ατζέντης του πάντως άφησε να εννοηθεί ότι η Ρέιντζερς επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της και τώρα εξαρτάται από τον «Μούσλι» αν πει το ναι. Εκείνος θα περιμένει κάποιες μέρες τη Σάντερλαντ πριν αποφασίσει.

«Ο Ζλάταν χτες προπονήθηκε με τη Ρέιντζερς, τα πάντα πήγαν καλά, όμως έπειτα δεχτήκαμε μία άλλη προσφορά και σήμερα έκανε προπόνηση με τη Σάντερλαντ. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Ο Ζλάταν έχει να πει τα καλύτερα για τη Ρέιντζερς και δείχνει αισιόδοξος. Είναι καλή ομάδα, με εξίσου καλό προπονητή και του άφησε θετικές εντυπώσεις. Η Ρέιντζερς τον θέλει και εκείνος επιθυμεί από την πλευρά του να αγωνιστεί σε ένα καλό πρωτάθλημα. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται τόσο το αγγλικό όσο και το σκωτσέζικο», τόνισε ο μάνατζερ του Μουσλίμοβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr