Οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν τις κινήσεις τους ενόψει της ενίσχυσης της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και μία από τις υποθέσεις που αναμένεται να κλείσουν πρώτες είναι αυτή του τερματοφύλακα.
Το βράδυ της Τετάρτης υπήρχε συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων του Ολυμπιακού και τους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα.

Οι πιθανότητες να συνεχίσει ο Κάρολ την καριέρα του στον Ολυμπιακό είναι πολλές, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα για την υπόθεση του Βορειοιρλανδού τερματοφύλακα.

Απίθανο για Φορμίκα

Όσον αφορά την υπόθεση του Φορμίκα από την Μπλάκμπερν φαίνεται πως απομακρύνεται για τους "ερυθρόλευκους" αφού όπως έλεγαν από το βράδυ της Τετάρτης είναι σχεδόν απίθανο να αποκτηθεί αυτός ο ποδοσφαιρστής οπότε στρέφουν το στόχο τους σε άλλες περιπτώσεις.

Μέχρι στιγμής από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν διαρρέεται τίποτα σχετικά με το ποιος ή ποιοι θα είναι οι επόμενοι στόχοι καθώς οι κινήσεις γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα.

Κανένα σχόλιο για Φερέιρα

Όσον αφορά τον προπονητή του Παναθηναϊκού και τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με την διαιτησία οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν ήθελαν να τις σχολιάσουν, δηλώνοντας μάλιστα ότι ο κ. Φερέιρα έχει χάσει προ πολλού την σοβαρότητα του μ' αυτά που λέει ανά καιρούς.

Πηγή: woop.gr