Απαράδεκτη θεωρεί ο Σάββας Θεοδωρίδης την επιλογή του Δούρου ως αρχιδιαιτητή, κάνοντας λόγο για νέα πρόκληση κατά του Ολυμπιακού.
Όπως τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΦΩΣ", ο κ. Θεοδωρίδης υποστήριξε ότι δεν άλλαξε τίποτα στη διαιτησία καθώς και ο Δούρος δεν είναι άμοιρος ευθυνών.

«Θεωρώ απαράδεκτο ύστερα από αυτά που έχουν γίνει φέτος, να αλλάζει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς στη διαιτησία!

Ο κύριος Δούρος συμμετείχε και αυτός στην ΚΕΔ, δεν είναι άμοιρος ευθυνών» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι βρήκαν το πιο ακατάλληλο πρόσωπο που υπήρχε στην Ελλάδα, τον κύριο Δούρο, και προκαλούν τον Ολυμπιακό. Ουδείς φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν ξεχνάει ότι ο κύριος Δούρος σε δυο καθοριστικά παιχνίδια στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό μας αδίκησε προκλητικά, το ένα ήταν τελικός Κυπέλλου όπου μας άφησε με δέκα παίκτες από το α' ημίχρονο, ευτυχώς το Κύπελλο το πήραμε.

Το άλλον ήταν το αλήστου μνήμης ματς στη Λεωφόρο, όπου έδωσε πρωτάθλημα στον ΠΑΟ. Μετά από περίεργη συζήτηση του με τον γιατρό του Παναθηναϊκού μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αντί να αποβάλλει τον Κυργιάκο και να δώσει πέναλτι στον Ολυμπιακό, απέβαλλε τον Τζιοβάνι, ο οποίος είχε δεχτεί τα χτυπήματα πρώτος. Δεν τα ξεχνάμε αυτά.

Θεωρώ ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ύστερα από τα τόσα σφάλματα που έχει κάνει φέτος για τους δικούς του λόγους, αυτό που έκανε τώρα ήταν ότι χειρότερο».


Πηγή: woop.gr