current views are: 1

25 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση17:29

Δόξα Δράμας-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Η Δόξα Δράμας σκόραρε για 3η φορά στη Super League και νίκησε για πρώτη φορά μετά από 14 αγώνες στο πρωτάθλημα. Θύμα των “Μαυαρετών” ήταν ο Αστέρας Τρίπολης και σκόρερ ο Ουέλιγκτον στο 7ο λεπτό.

Δημοσίευση 17:29’
αρθρο-newpost

Η Δόξα Δράμας σκόραρε για 3η φορά στη Super League και νίκησε για πρώτη φορά μετά από 14 αγώνες στο πρωτάθλημα. Θύμα των “Μαυαρετών” ήταν ο Αστέρας Τρίπολης και σκόρερ ο Ουέλιγκτον στο 7ο λεπτό.

Η Δόξα Δράμας σκόραρε για 3η φορά στη Super League και νίκησε για πρώτη φορά μετά από 14 αγώνες στο πρωτάθλημα. Θύμα των “Μαυαρετών” ήταν ο Αστέρας Τρίπολης και σκόρερ ο Ουέλιγκτον στο 7ο λεπτό. Τα πρώτα 45 λεπτά ανήκαν ολοκληρωτικά στη Δόξα Δράμας η οποία σκόραρε ένα γκολ και δημιούργησε ευκαιρίες για να πάρει και μεγαλύτερο προβάδισμα. Αγνώριστος ο Αστέρας, με αναρχία στο παιχνίδι του και πολλά ατομικά λάθη.

Στα 18” οι Αρκάδες έκαναν το πρώτο σουτ στον αγώνα με τον Έγκον. Αυτό έμελλε να ήταν και το τελευταίο τους για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Στο 7ο λεπτό η Δόξα άνοιξε το σκορ με σουτ του Ουέλινγκτον, αφού νωρίτερα έγιναν αλλεπάλληλα λάθη στο κέντρο άμυνας του Αστέρα.

Μετά το 1-0 η Δόξα έδωσε γήπεδο στον Αστέρα και έγινε πολύ επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση. Από την άλλη πλευρά, οι γραμμές των Αρκάδων είχαν μεγάλες αποστάσεις και αρκέστηκαν σε γεμίσματα από τα πλάγια τα οποία όμως ήταν ο πλέον ανορθόδοξος τρόπος ανάπτυξης.

Στο 26′ ο Παπαδόπουλος από το ύψος του πέναλτι έπιασε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Πουλίδο και το έργο του Χακόμπο έγινε ευκολότερο. Μετά από επτά λεπτά οι ”Μαυραετοί” συνδυάστηκαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση, με τον Αμπουμπακάρι να πλασάρει δίπλα από το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος του Σολάκη έδωσε επιθετική πνοή στον Αστέρα. Ο Ελληνας επιθετικός, μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών άγγιξε δύο φορές την ισοφάριση. Στην πρώτη με σουτ από διαγώνια θέση είδε τον Σέρεμετ να απομακρύνει την μπάλα, ενώ στη δεύτερη με προβολή από το μισό μέτρο σε κενή εστία, έβαλε λάθος πόδι και αστόχησε.

Ο Αστέρας πίεσε αρκετά τη Δόξα, βοηθούμενος και από τον αέρα, αλλά γκολ δεν μπόρεσε να βάλει. Αντίθετα, μετά τις χαμένες ευκαιρίες κινδύνευσε να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 όταν ο Ουέλινγκτον σούταρε στην κλειστή γωνία του Χακόμπο με τον Ισπανό να αποκρούει με δυσκολία.

Στο 86ο λεπτό ο Ουσέρο βρέθηκε σε θέση φορ, ο Σολάκης με ωραίο τακουνάκι του έδωσε την μπάλα και ο Σέρεμετ πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα.

Πηγή: contra.gr


σχετικα αρθρα