Πιο πολλές είναι οι πιθανότητες του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο ίδιος. Ο μέσος από την Μοζαμβίκη, εξέφρασε την ελπίδα του να μείνει στο «τριφύλλι», κάτι που θα εξαρτηθεί από το αν πάρει αυτά που θέλει από τους «πράσινους».

Επιπλέον, είναι αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος από την Μοζαμβίκη:

- Σε ότι αφορά το θέμα της παραμονής του: «Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου μου, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει αποφασιστεί. Αν μου δώσει ο Παναθηναϊκός αυτά που θέλω θα μείνω, αν όχι θα φύγω, αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ του να μείνω. Δεν είναι στο χέρι μου αλλά στης διοίκησης. Ελπίζω να μείνω».

- Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει τον τίτλο: «Στην αρχή της σεζόν είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά τώρα ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

- Για την συνέχεια και τα παιχνίδια που έρχονται: «Τα επόμενα παιχνίδια θα είναι δύσκολα γιατί αυτές οι ομάδες παίζουν μόνο άμυνα, από τους παίκτες μέχρι τους προπονητές και μερικές φορές και τους διαιτητές. Θα πρέπει λοιπόν να παλέψουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια».

Πηγή: woop.gr