Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Νταβίδ Φουστέρ, καθώς στη μαγνητική που έκανε το βράδυ διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο γόνατο που να εμπνέει ανησυχία. Καθαρές ήταν οι εξετάσεις του, αφού δεν παρουσίασε μία βλάβη στον σύνδεσμο ή στον μηνίσκο του δεξιού του γονάτου.

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα και για τον Τοροσίδη, του οποίου έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις στον έσω πλατύ του δεξιού του γόνατος.

Σήμερα έκανε ατομικό στο γήπεδο και αύριο θα αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον Εργοτέλη. Αύριο θα αποφασιστεί και για τον Φουστέρ.

Αντιθέτως οι Χολέμπας και Τζιμπούρ είναι δύσκολο να δώσουν το «παρών» στη μεθαυριανή αναμέτρηση. Ο Χολέμπας έκανε μέρος της προπόνησης και μετά ατομικό, ενώ αερόβιο πρόγραμμα έκανε ο Τζιμπούρ. Το πιο πιθανό είναι να προφυλαχθούν από τον Εργοτέλη.

Ευχάριστα ήταν τα μηνύματα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μιραλάς, του οποίου η θλάση έχει προοδεύσει, αλλά λογικά θα πάει για τον ΠΑΟΚ. Μια χαρά πηγαίνει και ο Μόνχε που έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στον τραυματισμό του.

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση (19.00).

Πηγή: woop.gr