current views are: 1

26 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση20:09

Eπιστρέφει στη Σεβίλλη ο Κάλα

Η ΑΕΚ χάνει ακόμη ένα παίκτη της. Μένει να τα βρει με τη Σεβίλλη για τα 100.000 που έχει δώσει στον Κάλα μέχρι στιγμής η Ενωση.

Δημοσίευση 20:09’
αρθρο-newpost

Η ΑΕΚ χάνει ακόμη ένα παίκτη της. Μένει να τα βρει με τη Σεβίλλη για τα 100.000 που έχει δώσει στον Κάλα μέχρι στιγμής η Ενωση.

Η ΑΕΚ χάνει ακόμη ένα παίκτη της. Μένει να τα βρει με τη Σεβίλλη για τα 100.000 που έχει δώσει στον Κάλα μέχρι στιγμής η Ενωση. Ο Χουάν Κάλα θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ. Και όχι μόνο αυτό. Θα επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ήρθε στην Ενωση, στη Σεβίλλη, και θα επιχειρήσει να καθιερωθεί.

Η ΑΕΚ χάνει έτσι άλλο ένα βασικό στέλεχός της, έναν παίκτη που θα μπορούσε να δώσει πολλές λύσεις χωρίς μάλιστα να αποκομίσει κάποιο ιδιαίτερο οικονομικό όφελος από τη διακοπή της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή.

Μέχρι στιγμής πάντως ο Κάλα είναι εξοφλημένος από την Ενωση (άρα δεν μπορεί να κάνει προσφυγή) ενώ η ΑΕΚ θα γλιτώσει και τα 150.000 που έχει να παίρνει ο παίκτης μέχρι το καλοκαίρι.

Την είδηση, άλλωστε, επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο οποίος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ανδαλουσίας, τόνισε ότι “ο Κάλα θα είναι ο αντικαταστάτης του Κάσερες”.

Πηγή: Contra.gr


σχετικα αρθρα