current views are: 1

27 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση12:40

Μουρίνιο προς διαιτητή: «Πήγαινε να καπνίσεις το πούρο σου και να γελάσεις αχρείε»!

Πάντα υπάρχουν μεθεόρτια μετά το τέλος ενός Clasico και ειδικά όσο πρωταγωνιστής είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο αυτά είναι… must!

Δημοσίευση 12:40’
αρθρο-newpost

Πάντα υπάρχουν μεθεόρτια μετά το τέλος ενός Clasico και ειδικά όσο πρωταγωνιστής είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο αυτά είναι… must!

Πάντα υπάρχουν μεθεόρτια μετά το τέλος ενός Clasico και ειδικά όσο πρωταγωνιστής είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο αυτά είναι… must! Την Πέμπτη είδαν το φως της δημοσιότητας ατάκες του προς τον διαιτητή, Φερνάντο Τεϊξέιρα, όπως το περιβόητο “πήγαινε θεατρίνε, σου αρέσει να γ@@@ς τους επαγγελματίες”, που φέρεται να είπε ο Ζοζέ Μουρίνιο στο γκαράζ του “Καμπ Νου”, ακολούθησαν και νέες αποκαλύψεις για τον Πορτογάλο τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ελάντιο Παραμές, εκπρόσωπος του Μουρίνιο, έδωσε νέα διάσταση στο συμβάν μέσω Twitter, γράφοντας πως ο Μουρίνιο εκτόξευσε και άλλες ύβρεις εις βάρος του ρέφερι, όπως το “Πήγαινε να καπνίσεις το πούρο σου και να γελάσεις αχρείε”.

Παράλληλα, ανέφερε πως ο Μουρίνιο πριν το ματς έλεγε: “Αν η Μπαρτσελόνα παίξει καλύτερα του αντιπάλου της θα κερδίσει. Εάν ο αντίπαλος παίξει καλύτερα από την Μπαρτσελόνα, ο διαιτητής θα την κάνει να νικήσει”.

Στη συνέχεια, ο Παραμές μίλησε για τον Ντάνι Άλβες της Μπαρτσελόνα: «Είναι πολύ διαφορετικός από τότε που έφτασε στην Ισπανία. Κάναμε εγχείρηση στα αυτιά του για να γίνουν μικρότερα. Ωστόσο, ένα γαϊδουράκι με μικρά αυτά και γυαλιά δεν μπορεί να γίνει γιατρός. Παραμένει γαϊδούρι…».

Η “Mundo Deportivo” χθες είχε αποκαλύψει πως ο Μουρίνιο ήταν τόσο εκνευρισμένος από τις αποφάσεις του Τεϊξέιρα σε σημείο που τον περίμενε  έξω από το αυτοκίνητο για να του τα ψάλλει μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ από την συνέχεια του Copa del Rey.

Πηγή: woop.gr


σχετικα αρθρα