Πριν από λίγες μέρες ο Δημήτρης Γόντικας είχε δηλώσει ότι ο Ολυμπιακός δίνει φιλικά ματς, ενώ η ομάδα του όχι. Ύστερα από λίγες μέρες η Superleague, προέβη σε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τις δηλώσεις του προέδρου της. «Η Super League καταδικάζει τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί "φιλικών αγώνων", οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Λίγο αργότερα η Superleague εξέφρασε επίσημα και τη δυσαρέσκειά της για την στάση του ΟΠΑΠ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Super League εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη στάση της ΟΠΑΠ Α.Ε. και εκείνων που υπαγορεύουν τη στάση αυτής, η οποία εμπαίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Διοργανώτρια Αρχή οφείλει να θέσει προ των ευθυνών τους εκείνους οι οποίοι με διάφορες δικαιολογίες καθυστερούν εδώ και 13 μήνες την υπογραφή της Σύμβασης Ανταποδοτικής Χορηγίας.

Το σημερινό Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να περιμένει την οριστική έγγραφη απάντηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, μετά την παρέλευση της οποίας θα επανακαθορίσει την εν γένει στάση της απέναντι στην ΟΠΑΠ Α.Ε.»Πηγή: woop.gr