Τηλεγράφημα στην ΚΟΕ απέστειλε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, με το οποίο συγχαίρει την εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών για την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν και της εύχεται καλή επιτυχία στον αυριανό τελικό με την Ιταλία. «Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομοσπονδίας και σε όλη την ελληνική αποστολή, που βρίσκεται στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας, για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, για τις εξαιρετικές επιδόσεις, τόσο της εθνικής ομάδας ανδρών, όσο και της εθνικής ομάδας γυναικών, παρακαλώ όπως διαβιβάσετε στις αθλήτριές μας το παρακάτω μήνυμα: "Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την μεγάλη σας επιτυχία να διεκδικείτε αύριο τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης στο Αϊντχόφεν. Η σκέψη μας είναι κοντά σας», αναφέρει ο κ. Μπιτσαξής και συνεχίζει, απευθυνόμενος στις διεθνείς παίκτριες:

«Η αδιάκοπη προσπάθεια, η αφοσίωση και η αγάπη σας στο άθλημα της υδατοσφαίρισης, σας δικαιώνουν, διαρκώς, και σας ανταμείβουν με τις πολύ σπουδαίες διακρίσεις που πετυχαίνετε.

Μαζί με σας τις αθλήτριες, τον προπονητή σας, όλη την υποστηρικτική αποστολή, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας σας και τις οικογένειές σας, χαιρόμαστε και όλοι εμείς, ο κάθε Έλληνας χωριστά, που αισθάνεται υπερήφανος στο ύψωμα της ελληνικής σημαίας και στο άκουσμα του εθνικού μας ύμνου. Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αυριανή σας αγωνιστική προσπάθεια».