Μπορεί να μην χαρακτήρισε την ομάδα του φαβορί για τον τίτλο, ο Ζεσουαλδο Φερέιρα επέμεινε όμως πως η διαφορά των πέντε βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό είναι απολύτως δίκαιη.

«Δεν θα έλεγα ότι είμαστε φαβορί. Στο ελληνικό πρωτάθλημα πάντοτε δύο ήταν τα φαβορί, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Δεν είμαστε περισσότερο φαβορί από τον Ολυμπιακό, αλλά είμαστε τα δύο φαβορί του ελληνικού πρωταθλήματος», εξήγησε ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο συνδρομητικό Novasports.

«Οι πέντε βαθμοί που έχουμε είναι μια δίκαια διαφορά. Θα έλεγα ότι η πορεία μας μέχρι τώρα υπήρξε ισορροπημένη και στους μέχρι τώρα αγώνες ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Σε κάθε περίπτωση τόνισε, πως όλα εξαρτώνται πλέον από την ομάδα του και το πόσο καλή θα εμφανιστεί αυτή μέσα στο γήπεδο.

«Όλα εξαρτώνται από εμάς και το πόσο καλοί είμαστε, ωστόσο οι υπόλοιπες ομάδες είναι ρυθμιστές υπό την έννοια ότι θα καθορίσουν το πρωτάθλημα ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα φέρουμε εμείς και ο Ολυμπιακός εναντίον τους», υποστήριξε.

«Μην ξεχνάμε ακόμα ότι η ομάδα είχε και εξακολουθεί να έχει ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω καρτών και, όπως προανέφερα, υπολείπονται ακόμα αρκετοί αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος».

Πηγή: naftemporiki.gr