Στο βάθρο των απονομών θα ανεβεί σήμερα, στην ολυμπιακή πισίνα του Αϊντχόφεν «Πίτερ φαν ντε Χούγκεμπαντ», η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Ηρθε η στιγμή για να παραλάβει το βραβείο της κορυφαίας Ευρωπαίας πολίστριας για το 2011, από τη Len.

H 24χρονη φουνταριστή της Εθνικής μας ομάδας και της Βουλιαγμένης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης,  «Το αποτέλεσμα της εκλογής μου, με εξέπληξε».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, μιλησε για την Αλεξάνδρα, αναφέροντας oτι : «Η Αλεξάνδρα ζει για το πόλο 100%. Δουλεύει και προσπαθεί πάρα πολύ, τόσο στις προπονήσεις όσο και τους αγώνες».

Μαζί με την Ασημάκη, θα βραβευτεί αύριο από τη Len και ο Ιταλός τερματοφύλακας Στέφανο Τεμπέστι, παγκόσμιος πρωταθλητής,τον περασμένο Ιούλιο στη Σανγκάη, αλλά απών από το Αϊντχόφεν λόγω σοβαρού τραυματισμού στον ώμο του (έχει χειρουργηθεί και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας).

Να θυμήσουμε επίσης,οτι η Αλεξάνδρα Ασημάκη, ανακηρύχτηκε τη χρονιά που μας πέρασε και κορυφαία πολίστρια στον κόσμο,σε αντίστοιχη ψηφοφορία της Fina.

Πηγή: woop.gr