current views are: 2

29 Ιανουαρίου 2012
Δημοσίευση15:16

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 0-1

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του και συνέχισε το θετικό σερί απέναντι στον Ατρόμητο. Πρώτη εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Περιστερίου.

Δημοσίευση 15:16’
αρθρο-newpost

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του και συνέχισε το θετικό σερί απέναντι στον Ατρόμητο. Πρώτη εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του και συνέχισε το θετικό σερί απέναντι στον Ατρόμητο. Πρώτη εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Περιστερίου. Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στο Περιστέρι, υπήρχαν δύο σημαντικές παράμετροι οι οποίες δημιουργήθηκαν μεσοβδόμαδα. Η μία ήταν αυτή που ήθελε τον Αστέρα να προέρχεται από μια απρόσμενη και επώδυνη ήττα από τη Δόξα Δράμας, και άλλη ήταν αυτή που είχε φέρει τον Ατρόμητο να προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά το 1-2 μέσα στην Τούμπα.

Τέσσερις μέρες μετά από τις δύο εκ διαμέτρου αντίθετες βραδιές των δύο ομάδων, είδαμε Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης να παρουσιάζονται με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Οι Αρκάδες είχαν σαφώς βελτιωμένη εικόνα, ενώ οι Περιστεριώτες δε θύμιζαν σε τίποτα την εμφάνιση που είχαν στον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας είχε πολύ δεμένη αμυντική γραμμή και τον Αλβάρες μπροστά από τα στόπερ, να πραγματοποιεί την καλύτερη του εμφάνιση στον Αστέρα. Οι κιτρινομπλέ κατάφεραν να προηγηθούν στο 9ο λεπτό με το πρώτο τους γκολ από στημένη φάση στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Μπρέσκα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπαρτολίνι πετάχτηκε στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά νίκησε τον Ιτάνζ.

Μετά το 0-1 ο Αστέρας είχε τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι και έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ. Στο 35′ ο Αλβάρες με βολίδα έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Ιτάνζ να κάνει μια εντυπωσιακή απόκρουση. Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου είχε και δεύτερη καθοριστική επέμβαση, σε μια φάση παρόμοια με αυτή του γκολ. Ο Μπαρτολίνι μετά από κόρνερ του Ράγιος τρύπωσε και πάλι στο κέντρο άμυνας του Ατρόμητου, πήρε την κεφαλιά με τον Ιτάνζ να πετάγεται στη δεξιά του γωνία και να απομακρύνει.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Δώνης έκανε δύο αλλαγές για να ανέβει η ομάδα του πιο ψηλά και να πιέσει για το γκολ. Αναστασάκος και Μπρίτο πέρασαν στον αγώνα αντί των Γιαννούλη και Καραγκούνη, με τον Επστάιν να πηγαίνει αριστερό μπακ.

Οι ενέργειες του Δώνη από τον πάγκο έφεραν αποτελέσματα ως προς τις ευκαιρίες, όχι όμως και ως προς την ουσία. Στο 52′ ο Αναστασάκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” του Χακόμπο, αλλά ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε καλή θέση και έδιωξε σε κόρνερ.

Το ματς “πήρε φωτιά” στο 67′ όταν ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Τάτο. Ο μέσος των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Αλβάρες μέσα στην περιοχή.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα αντί ο Αστέρας να πιέσει, κλείστηκε και η εικόνα ήταν λες και έπαιζε με δέκα παίκτες η ομάδα από την Τρίπολη και όχι ο Ατρόμητος.

Στις καθυστερήσεις ο Αστέρας έχασε ευκαιρία για το 0-2 με το σουτ του Ουσέρο να απομακρύνεται από τον Ιτάνζ. Με τη λήξη του αγώνα ο Γιώργος Σπανός και άνθρωποι του Ατρόμητου μπήκαν στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Βοσκάκη.

Πηγή: contra.gr


σχετικα αρθρα