Η απόφαση πάρθηκε και πλέον πρώην και νυν παράγοντες, μέτοχοι και παλαίμαχοι, όλοι μαζί προσπαθούν να δώσουν ξανά "ζωή" στην ΑΕΚ.
Την Τρίτη, όλοι όσοι πήραν μέρος στη νέα αυτή προσπάθεια, με την παρουσία ορκωτού λογιστή θα καλύψουν το ποσό που αντιστοιχεί στον καθένα, με τους Νικολαϊδη, Κανελλόπουλο, Κούλη και Παππά να δίνουν όπως όλα δείχνουν το παρών, ενώ ο Νίκος Νοτιάς μάλλον θα είναι απών.

Στη συνάντηση που θα γίνει, θα συζητηθεί και το ενδεχόμενο εξαγοράς του ομολογιακού δανείου από τη Morgan Stanley, κάτι που σημαίνει ότι με περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ, το ονομαστικό χρέος θα σβηστεί, και ο δείκτης του "κιτρινόμαυρου" χρέους, θα πέσει στα 28 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα κι αν όλοι οι μέτοχοι καλύψουν τα χρέη που τους αναλογούν, τα προβλήματα δεν λύνονται όλα καθώς αυτό μοιάζει ουτοπικό σενάριο.

Μέχρι τα τέλη του Μαρτίου, η Ένωση θα πρέπει να έχει στα ταμεία της 6.5 εκατομμύρια ευρώ, και άλλα 3 μέχρι να τελειώσει η αγωνιστική χρονιά, δηλαδή τον Μάιο.

Η βεβαιότητα του Χάρη Οικονομόπουλου για την υπόθεση με τον Μάκη Ψωμιάδη είναι μεγάλη, και ο ίδιος τονίζει πως όλα θα πάνε κατ' ευχήν, κάτι που αν γίνει, θα βάλει στα ταμεία της ομάδας 21 εκατομμύρια ευρώ, ζητώντας παράλληλα ταμειακή διευκόλυνση εκ μέρους των μετόχων.

Η επερχόμενη Γενική Συνέλευση στις 3 Μαρτίου θα έχει και νέα διοίκηση όπως όλα δείχνουν.

Άπαντες στην ΑΕΚ θέλουν για πρόεδρο έναν άνθρωπο ο οποίος θα καταφέρει να μαζέψει τον κόσμο "σαν μια γροθιά".
Θωμάς Μαύρος και Χρήστος Κωστής είναι οι δύο επικρατέστερες λύσεις για το ποιος θα αναλάβει την καρέκλα του προέδρου στην ΑΕΚ.

Η άσχημη διοικητική και οικονομική κατάσταση δεν μπορούσε να μην επηρεάσει και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, με την ΑΕΚ να γνωρίζει (ξανά) την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Πλέον η Ένωση παρουσιάζει μία ύφεση στο αγωνιστικό κομμάτι και από εκεί που πήγαινε "τρένο" νωρίτερα στο πρωτάθλημα, πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ πιο δύσκολα.

Ο τραυματισμός του Νίκου Γεωργέα ήρθε για να κάνει τα πράγματα χειρότερα καθώς ο έμπειρος αμυντικός έχει υποστεί θλάση, ενώ εντύπωση προκάλεσε και ο αποκλεισμός του Νίκου Καράμπελα από την αποστολή του χθεσινού ματς.

Φαίνεται πως ο Καράμπελας έμεινε εκτός γιατί δεν έχει αποσύρει ακόμα την προσφυγή του κι αυτός ήταν ο λόγος που ο Νίκος Κωστένογλου τον άφησε εκτός.


Πηγή: woop.gr