Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Καζίμ Ρίτσαρντς!  Oι διαπραγματεύσεις των Πειραιωτών με τη Γαλατασαράι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και πλέον απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ντυθεί και επίσημα ο 25χρονος μεσοεπιθετικός στα «ερυθρόλευκα»! Η συμφωνία των δυο πλευρών αφορά δανεισμό του Καζίμ μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς του από τον Ολυμπιακό, με τους Τούρκους να την επιθυμούν στα 2 εκατ. ευρώ.

Το μόνο που απομένει, δε, για να οριστικοποιηθεί το deal και ν' ανακοινωθεί και επίσημα είναι η διευθέτηση κάποιων τελευταίων λεπτομερειών που αφορούν την αποστολή ενός εγγράφου από την Τουρκία.

Ο ίδιος ο παίκτης βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης στην Αθήνα για να ρυθμίσει τα θέματα της παραμονής του και να περάσει μέχρι το βράδυ από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, το αποτέλεσμα των οποίων θα σφραγίσει οριστικά τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Την στιγμή που ο Καζίμ–Καζίμ φέρεται έτοιμος να ντυθεί στα χρώματα του Ολυμπιακού, το ενδεχόμενο κάτι αντίστοιχο να συμβεί και με τον Αλεξάντερ Χλεμπ δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Στην Αθήνα και ο Χλεμπ

Ο Λευκορώσος είναι στην Αθήνα κάτι που φυσικά μπορεί να προκαλέσει έντονα ερωτηματικά.

Για να ταξιδέψει ο Χλεμπ και να βρίσκεται στην Αθήνα προφανώς και στο μυαλό πολλών θα έρθει το ενδεχόμενο πώς έχει σχέση με την μεταγραφή του για τον Ολυμπιακό.

Στο… λιμάνι εμμέσως παραδέχονται ότι ο παίκτης είναι στην Αθήνα, ωστόσο ακόμη και τώρα δεν δηλώνουν ξεκαθάρα ότι δεν είναι αρκετά μεγάλο το ενδεχόμενο απόκτησής του.


Πηγή: sport-fm.gr