Στο περιθώριο της παρουσίασης των 2 μετεγγραφικών αποκτημάτων, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν να σχολιάσουν και το βίντεο που παίζει από το πρωί της Τρίτης και αφορά τις αντιδράσεις των ανθρώπων της ομάδας στη φυσούνα του γηπέδου των Πηγαδίων, στον αγώνα με την Ξάνθη.
«Είναι επίσημο πλέον, ότι δεχόμαστε πόλεμο. Είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργο το γεγονός πως την ημέρατης παρουσίασης δύο μεγάλων μεταγραφών, να προσπαθούν να απαξιωθούν έτσι, με την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο. 

Δεν θα μπορούσε να είναι κάποιος ερασιτέχνης στο συγκεκριμένο σημείο για να τραβήξει και απ' όσο γνωρίζουμε ήταν μία δική μας κάμερα και μία κάμερα ενός τοπικού καναλιού. Θα ψάξουμε να βρούμε τι συμβαίνει και από που προέρχεται αυτό το βίντεο, το οποίο, κάποιος δημιούργησε έναν εντελώς καινούργιο λογαριασμό στο Youtube και το ανέβασε. Γεγονός που καταδεικνύει ότι η κίνηση είναι στοχευμένη. 

Όσον αφορά στις εικόνες του βίντεο, είναι κάτι που γίνεται πάρα πολύ συχνά στο ποδόσφαιρο. Παρακολουθούμε τον Τοροσίδη να βρίζει εν βρασμώ, πράγμα που γίνεται σε όλα τα γήπεδα του κόσμου. Όσοι έχουν βρεθεί σε γήπεδο, το γνωρίζουν. Εδώ βλέπουμε και στη χώρα μας, τόσες αγωνιστικές, παίκτες άλλων ομάδων να βρίζουν χυδαιότατα τον διαιτητή ή να πανηγυρίζουν με προκλητικό τρόπο..» ήταν τα λόγια των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Σε ερώτηση αν αυτό γίνεται για να τιμωρηθούν κάποιοι παίκτες της ομάδας, οι ''ερυθρόλευκοι'' απάντησαν ότι: «Μα πως να τιμωρηθούν;

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αθλητικός εισαγγελέας. Αφήστε που θα πρέπει να τιμωρηθούν πρώτα άλλες ομάδες..».
Κλείνοντας τις τοποθετήσεις τους, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τόνισαν: «Δεν θα το αφήσουμε έτσι, θα ψάξουμε να δούμε τι συμβαίνει».Πηγή: pamesports.grΣχετικά Θέματα:

 Τα... γαλλικά του Τοροσίδη στη φυσούνα (vid)