Το πρώτο απόγευμα του Τζιμπρίλ Σισέ στην επιστροφή του στην Αγγλία με την ΚΠΡ όπου σκόραρε βοηθώντας την ομάδα του, έμελλε να καταστρέψει την ψυχολογία του Γάλλου σταρ, μόλις μπήκε στο Twitter.
Διαβάζοντας ένα tweet ενός οπαδού της Λάτσιο που έγραφε χαρακτηριστικά: "Μπάσταρδε νέγρε, οι οπαδοί της Λάτσιο σε μισούν".
Η απάντησή του ήταν άμεση και απάντησε λέγοντας πως ο οπαδός του έστρεψε τα πυρά του, λόγω της φυγής του από την ιταλική ομάδα:

"Είσαι ηλίθιος. Με προσβάλλεις επειδή έφυγα από την Λάτσιο. Είσαι πραγματικά ηλίθιος".

Παρόλα αυτά, ο Γάλλος σταρ δεν ηρέμισε και δημοσίευσε νέα απάντηση προς τον οπαδό της Λάτσιο, αυτή τη φορά γραμμένη στα ιταλικά, ώστε να τα ακούσει και στη... μητρική του: "Είσαι ένας [email protected]@[email protected] βουτηγμένος στα [email protected]@. Δεν καταλαβαίνω ανθρώπους όπως εσύ. Είσαι ένας γαμ...νος ρατσιστής".

Αργότερα, ακόμα ένας οπαδός της Λάτσιο επιτέθηκε ρατσιστικά στον Σισέ, γράφοντας πως είναι μια μεγάλη μαϊμού:

Η απάντηση του Σισέ ήρθε άμεσα: "Απ' ό,τι βλέπω έχουμε παρέλαση ηλιθίων σήμερα. Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος με αυτούς τους δύο γαμ...νους άμυαλους. Θα έπρεπε να ντρέπεστε γαμ...νοι".

Όλα αυτά την ώρα που ο Σισέ έχει μόλις μπει στο ρόστερ της ΚΠΡ και από το πρώτο ματς σκόραρε, βοηθώντας την ομάδα του να φύγει με κάτι καλό από τον αγωνιστικό χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι οπαδοί της Λάτσιο είναι εθνικοσοσιαλιστές και συμμετέχουν ενεργά σε κινήματα και διάφορες δραστηριότητες.Πηγή: woop.gr