current views are: 1

2 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση12:25

Κωστής: Γιατί όχι και πρόεδρος;

Στην ενδεχόμενη πρόταση των μετόχων της ΑΕΚ για την ανάληψη της προεδρίας από τον Χρήστο Κωστή, ο παλαίμαχος άσος των “κιτρινόμαυρων” δεν είναι αρνητικός.

Δημοσίευση 12:25’
αρθρο-newpost

Στην ενδεχόμενη πρόταση των μετόχων της ΑΕΚ για την ανάληψη της προεδρίας από τον Χρήστο Κωστή, ο παλαίμαχος άσος των “κιτρινόμαυρων” δεν είναι αρνητικός.

Στην ενδεχόμενη πρόταση των μετόχων της ΑΕΚ για την ανάληψη της προεδρίας από τον Χρήστο Κωστή, ο παλαίμαχος άσος των “κιτρινόμαυρων” δεν είναι αρνητικός. Ωστόσο δήλωσε πως κάτι τέτοιο θα γινόταν μόνο υπό προϋποθέσεις. Το μέλλον της Ένωσης, φαίνεται για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, ελπιδοφόρο, και τα χρέη όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι πλέον “βάρος” για τον σύλλογο, μετά από ένα σημείο και μετά, όταν δηλαδή βρεθούν τα χρήματα που θα τα “σβήσουν”.

Ο Κωστής με δηλώσεις του στη Sportday, δήλωσε πως τα χρέη είναι πολλά και υπάρχουν σοβαρές ευθύνες:

“Έχω μιλήσει, υπάρχει ενδιαφέρον και είμαι θετικός να αναλάβω πρόεδρος. Έχω πει πως πρέπει να πάει η ομάδα σε διοίκηση πρωτοδικείου για να μπω.

Είναι πολλά τα χρέη, υπάρχουν ευθύνες και έχω θέσει προϋποθέσεις. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να μπει κάποιος. Αν δεν πληρωθούν τα χρέη, τι να μπω εγώ να κάνω; Να με κυνηγάνε; Σκοπός είναι να γίνουν σωστά πράγματα. Να πληρωθούν οι παίκτες, να στρώσει η ομάδα. Αλλιώς τι νόημα έχει;”.

Σχετικά με τα σχέδια που έχει στο μυαλό του, σε περίπτωση που αναλάβει τη διοίκηση των “κιτρινόμαυρων”:

“Έχω κάποιες σκέψεις. Να γίνει η ομάδα εταιρεία λαϊκής βάσης, να πάρει μετοχές ο κόσμος, να μπορέσουμε να προσελκύσουμε επενδυτές…

Αν μου γίνει επίσημη πρόταση να αναλάβω, θα εκφράσω τις προτάσεις μου. Αυτό που θέλω, αν μου ζητηθεί, είναι να βοηθήσω την ομάδα γιατί την πονάω” ήταν τα λόγια του παλαίμαχου της ΑΕΚ.

Όσον αφορά τους μετόχους της ομάδας του 2004, το χθεσινό ραντεβού αναβλήθηκε για σήμερα, οπότε αναμένεται να κάτσουν στο τραπέζι προκειμένου να δουν πως θα καλυφθούν τα χρέη που δημιουργήθηκαν.

Ο ορκωτός λογιστής εξαιτίας καθυστερημένης κλήσης του δεν θα μπορεί να είναι παρών, όμως Παππάς, Νικολαΐδης, Κανελλόπουλος, Γκούμας και Κούλης θα έχουν συνάντηση.

Πηγή: woop.gr


σχετικα αρθρα