current views are: 1

2 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση15:06

«Όχι» από Ρεάλ σε πρόταση-μαμούθ της Τσέλσι για τον Ιγκουαϊν

Η Τσέλσι τα έδωσε όλα για τον Γκονσάλο Ιγκουαϊν αλλά η Ρεάλ δεν υπέκυψε και κράτησε τον παίκτη στη Μαδρίτη. Για πόσο…άγνωστο.

Δημοσίευση 15:06’
αρθρο-newpost

Η Τσέλσι τα έδωσε όλα για τον Γκονσάλο Ιγκουαϊν αλλά η Ρεάλ δεν υπέκυψε και κράτησε τον παίκτη στη Μαδρίτη. Για πόσο…άγνωστο.

Η Τσέλσι τα έδωσε όλα για τον Γκονσάλο Ιγκουαϊν αλλά η Ρεάλ δεν υπέκυψε και κράτησε τον παίκτη στη Μαδρίτη. Για πόσο…άγνωστο. Tο κόλπο-γκρόσο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου επιχείρησε να κάνει η Τσέλσι χωρίς πάντως να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημείδας Marca, οι μπλε του Λονδίνου κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 40.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαϊν η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από τους “μερένγκες”.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Αντρε Βίλας Μπόας είδε στο πρόσωπο του Αργεντίνου στράικερ το φορ που θα του λύσει τα χέρια του θέμα του γκολ και θα μπορέσει να αφήσει στο περιθώριο το διαρκώς ντεφορμέ Φερνάντο Τόρες.

Η Ρεάλ, από την πλευρά της, αρνήθηκε διότι ο Μουρίνιο ποντάρει πολλά στον παίκτη τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην primera division όσο και για την κατάκτηση του “ιερού δισκοπότηρου” του Champions League.

To θέμα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν έχει κλείσει καθώς η Τσέλσι αναμένεται να επανέλθει με νέα προσφορά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Πηγή: Contra.gr


σχετικα αρθρα