Ο Ρούντι Φέλερ δήλωσε εξοργισμένος με το μάνατζερ του Μίκαελ Μπάλακ και τον απειλεί: "Αν θέλει να ξαναμπεί στο γήπεδο, θα πρέπει να σταματήσει να μας επιτίθεται". Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της Λεβερκούζεν με τον ατζέντη του Μίκαελ Μπάλακ και κατ' επέκταση με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Οι δηλώσεις του μάνατζερ Μίκαλε Μπέκερ σύμφωνα με τις οποίες ο Μπάλακ έχει γίνει ο αποδιπομπαίος τράγος της Μπάγερ για να καλυφθούν άλλα προβλήματα της ομάδας και κυρίως η αδυναμία της διοίκησης να απολύσει τον προπονητή Ρόμπιν Ντουτ έβγαλαν από τα ρούχα του τον αθλητικό διευθυντή της Λεβερκούζεν Ρούντι Φελέρ.

Αυτός ο άνθρωπος νομίζει ότι τα ξέρει όλα, δεν μπορεί όμως να επιτίθεται στην ομάδα μας μ' αυτόν τον τρόπο. Του βγάζω κίτρινη κάρτα και αν συνεχίσει δεν πρόκειται να του επιτρέψουμε ξανά την είσοδο στο γήπεδό μας" ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του πρώην Γερμανού διεθνούς.

Σε κάθε περίπτωση γίνεται πασιφανές ότι το γυαλί των σχέσεων του Μπάλακ με τη Λεβερκούζεν έχει σπάσει τόσο πολύ που δύσκολα θα κολλήσει ξανά.

Πηγή: Contra.gr