Εκατόν τέσσερα χρόνια από την ημέρα της ίδρυσής του συμπληρώνει σήμερα (3/2) ο Παναθηναϊκός, που παράλληλα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη κατάσταση της ιστορίας του.
Μπορεί στα αγωνιστικά η ομάδα να τα πηγαίνει πολύ καλά, βαδίζοντας ολοένα και πιο κοντά προς τον τίτλο, ωστόσο στα διοικητικά η "ομίχλη" είναι τέτοια, που οι "πράσινοι" θα πρέπει να ανάψουν τη μεγάλη "σκάλα" προκειμένου να δουν τον δρόμο και να περάσουν τις δυσκολίες.

Κάτι τέτοιο έχουν κάνει μέχρι στιγμής ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι παίκτες του, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη διοίκηση, η οποία είναι εδώ και καιρό στον "αέρα", περιμένοντας τους Άραβες.

Κανείς δεν έχει ούτε τη διάθεση αλλά ούτε και την πρωτοβουλία να δράσει οικονομικά για χάρη της ΠΑΕ, με τις υποσχέσεις να έχουν "χορτάσει" τόσο τους παίκτες, όσο και τους οπαδούς της ομάδας.

Η κατάσταση είναι τέτοια που πλέον άπαντες στο "τριφύλλι" περιμένουν με αγωνία την ψήφιση του νομοσχεδίου, για να δουν τι θα γίνει τελικά με τους υποψήφιους επενδυτές, που προέκυψαν μετά από μια ιστορία η οποία ταλαιπώρησε πολύ τον κόσμο.

Οι οφειλές μαζεύονται συνεχώς και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη άμεσα από επενδυτές, προκειμένου να είναι εντάξει οικονομικά, για να μη χάσει την είσοδο στους ομίλους του Champions League, σε περίπτωση που κατακτήσει το πρωτάθλημα, καθώς η UEFA έχει δείξει ότι δεν αστειεύεται με όσους δεν είναι εντάξει οικονομικά.

Χωρίς Λέτο, αμφίβολος ο Κουίνσι

Στα αγωνιστικά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει στον Λέτο που ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα και όπως φαίνεται ούτε στον Κουίνσι, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Στην αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, το "τριφύλλι" θα προσπαθήσει να φύγει με τους βαθμούς όπως κι αν έρθουν αυτοί, καθώς τα προβλήματα δεν είναι και λίγα.

Το 4-3-3 πρέπει να θεωρείται δεδομένο με τον Κατσουράνη να αγωνίζεται στο κέντρο, και τον Τοτσέ να παίζει για ακόμα ένα ματς στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Παρών θα είναι και ο Ζέκα, ενώ φανέλα βασικού θα δοθεί και στον Κλέιτον.


Πηγή: woop.gr