Δεν μπόρεσε να κρατήσει την διαφορά και τώρα... τρέχει.
Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να διατηρήσει μία διαφορά ασφαλείας μέχρι το ντέρμπι που θα κρίνει το πρωτάθλημα, αλλά την έχασε μέσα σε μία εβδομάδα.

Οι "πράσινοι" από το +5 που ήταν πριν το Σαββατοκύριακο, πλέον είναι στο +2, ενώ είχαν την ελπίδα ότι μπορεί να γίνει και +8, τους ήρθα όλα... ανάποδα.

Η ήττα από τον Λεβαδειακό δεν έφερε κατήφεια, αλλά η νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, στενεύει πλέον τα περιθώρια για γκέλα.

Στον Παναθηναϊκό πάντως δεν το βλέπουν έτσι όσον αφορά την συνέχεια στο πρωτάθλημα. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχει αισιοδοξία για τις επόμενες αγωνιστικές, τονίζοντας μάλιστα ότι ακόμα είναι στο χέρι των παικτών η κατάκτηση του τίτλου.

Η αισιοδοξία υπάρχει, αλλά πλέον είναι σίγουρο ότι η πίεση και το άγχος θα κάνουν την εμφάνισή τους γνωρίζοντας ότι οποιοδήποτε λάθος από εδώ και πέρα, μπορεί να φέρει ισόβαθμο ή και πρώτο τον Ολυμπιακό σε μία από τις επόμενες αγωνιστικές.

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίζει το πρόσωπο που είχε στην αρχή της σεζόν, κάνοντας "κοιλιά" σε μία πολύ κρίσιμη καμπή τους φετινού μαραθωνίου.


Πηγή: woop.gr