Ο Ρότζερ Τζόνσον δεν έκρυψε την έκπληξη αλλά και τη δυσαρέσκειά του, για την αντίδραση του Τζιμπρίλ Σισέ, στο σαββατιάτικο παιχνίδι των Γουλβς με τους Λονδρέζους.
Ο αμυντικός των "Λύκων" έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Γάλλο, που στη συνέχεια άρπαξε από το λαιμό τον 28χρονο και αντίκρισε δικαίως την κόκκινη κάρτα.

Ο Τζόνσον τονίζει πως αν ο Σισέ συνεχίσει να αντιδρά με αυτό τον τρόπο στα σκληρά μαρκαρίσματα, τότε θα αποβάλλεται κάθε αγωνιστική:

"Έμεινα έκπληκτος από την αντίδραση του Σισέ. Καταλαβαίνω πως έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς στο παρελθόν, όμως το ποδόσφαιρο στην Αγγλία είναι σκληρό.

Αν αντιδρά έτσι σε κάθε δυνατό μαρκάρισμα, τότε θα αποβάλλεται κάθε αγωνιστική. Είδα το μαρκάρισμά μου σε βίντεο και πιστεύω πως δεν ήταν για κόκκινη κάρτα.

Νόμισα πως θα κερδίσω την μπάλα, αλλά δεν πήγα αρκετά γρήγορα στη φάση. Ήθελα την μπάλα και όχι τα πόδια του Σισέ. Ποτέ δεν έχω σκοπό να τραυματίσω κάποιον παίκτη και δεν έχω αποβληθεί ποτέ για αντιαθλητικό μαρκάρισμα", ανέφερε ο Τζόνσον.

Πηγή: woop.gr