current views are: 1

6 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση17:36

Δύσκολα Κουίνσι και Λέτο με Ξάνθη

Ο τραυματισμός του Κουίνσι στη Λιβαδειά φαίνεται πως θα του στερήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τη Ξάνθη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Δημοσίευση 17:36’
αρθρο-newpost

Ο τραυματισμός του Κουίνσι στη Λιβαδειά φαίνεται πως θα του στερήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τη Ξάνθη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο τραυματισμός του Κουίνσι στη Λιβαδειά φαίνεται πως θα του στερήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τη Ξάνθη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσει το διάστρεμμα α’ βαθμού θα αναγκάσει τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα.
 
Ελάχιστες είναι και οι ελπίδες του Σεμπάστιαν Λέτο να προλάβει το συγκεκριμένο ματς και γίνεται κατανοητό πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα χάσει δύο από τα μεγάλα του όπλα.
 
Οι δύο παίκτες δεν ήταν οι μόνοι, που απουσίασαν από τη σημερινή προπόνηση στην Παιανία. Ο Γιώργος Καραγκούνης εξακολουθεί να υποφέρει από ίωση, ενώ οι Νίνης και Κατσουράνης είχαν μια υποχρέωση που σχετίζεται με την Εθνική.
 
Η προπόνηση πάντως είχε και ευχάριστα και αυτά έχουν να κάνουν με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.
 
Ο Γάλλος ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και παρότι λογικός στόχος είναι να είναι έτοιμος για τα ντέρμπι, ενδέχεται να βρίσκεται στη διάθεση του Φερέιρα στο ματς με τον Εργοτέλη.
 
Στο παιχνίδι του Παγκρητίου, ωστόσο δεν θα αγωνιστεί ο Ζέκα, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και αποφασίστηκε να απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Πηγή: woop.gr


σχετικα αρθρα